Křovinořez Leader
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
Zahradník - Zlatý Zahrádkář (509) - 52.69 (?), 22.7.2011 23:29
Děkuji za reakci.Vždy po reklamaci to chvilku fungovalo tak, jak má, v reklamačních listech je akorát napáno seřízení motoru, co s tím dělali nevim...
Momentálně mne na tomto stroji štve hlavně to, že do půlky nádrže to seká s velmi slabým výkonem, poté se to teprve rozjede tak jak má, to je mi divné, polovina nádrže je celkem hodně na ohřátí na provozní teplotu...
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Zahradník - Zlatý Zahrádkář (509) - 98.115 (?), 27.7.2011 22:37
Dneska jsem konečně zkusil ten šílenej stroj.Omlouvám se, že píšu až dnes, dřív jsem se k tomu nedostal... Koukal jsem, že na víčku je malinký otvor, podle mne právě na přívod vzduchu, když ubývá postupně benzin.Když stojí křoviňák déle v kůlně na nářadí motorem dolů, tak z dírky z nádrže je náznak vytékání benzinu, ale opravdu nejom náznak.Když jsem startoval s pootevřenou nádrží, chytlo to pžekvapivě brzy, asi na 4 zatáhnutí a výkon měl překvapivě rychle, ale není to ono, ani po 5 minutách chodu motoru není výkon takový, jako po půl vyjeté nádrži... Zkoušel jsem to dnes večer a nechtěl jsem dělat hluk venku, tak to vyzkouším jindy, ale musím uznat, že se to zlepšilo.Jen nevim, jak mám udělat, abych furt nemusel povolovat a zavírat víčko 
Díky Láďa.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 211.73 (?), 14.10.2013 16:58
čus dětska nic proti ale koukám co tu píšete za nesmysli křovinořez Leader je dobrej akorát má nějáké vady obsach 52ccm je skutečné jen to nejde poznat při sekání otázka proč? to vám rád zodpovím je tam odsředivá spojka a také pružina ta pružina je na nic protože je moc tvrdá takže je dobré jí viměnit za měkčí tak je dobré seřídit bohatost směsi to dodá motoru opravdu visoké otáčky
takže za
1 vyměnit pružinu na spojce
2 seštělovat bohatost směsi
3 nebudete chápat co ta sekačka dokáže
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
flader - (21) - 248.250 (?), 14.10.2013 17:56
ahaaa, to je krovinorez pre kutilov: Dorob si sam :D
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 217.3 (?), 30.7.2011 17:35
Tento křovinořez jsem si koupil na aukru po 10min.semi rozpadla halva struny začal vytékat olej z motoru naviják startovací šnůry se už nenavýjí a stroj se nadáí už ani nastartovat Určitě bych si tento stroj už nekoupil nadoporučuji
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|