host - 35.66 (?), 22.6.2017 19:50
Husqvarnu zatím už určitě ne, dokud se prokazatelně nezlepší.Traktůrek za 95tis.se začal sypat po 50mth, sekačka za 18,5 tis.šla z domu v polovině sezóny, křoviňák za 18tis.měl 2xvadný úhlový převod v záruce, před koncem šel taky z domu.Pilka nová za 16tis.byl šrot.A proč jsem tíhnul k husqvarně?Protože dodnes od HQ máme pilu po dědovi, který si ji koupil do lesa vráceného v restituci v devadesátých letech a stále maká! Benzín se do ni míchal snad na celý rok dopředu do kanystru a pěkně se s ní dělalo, stála asi 13tis..Kdeže ta kvalita dnes je.Jedině u dražšího stihla, tam padla volba na další křoviňák 310,460 a pilu 361,sekačka Viking mě neoslovila, ale stiga stála za hřích dát přes 20tis.A ten skvělý stiga rider 4x4,pohádka.Nejsem proti HQ navždy uzavřen, byla to srdcovka, ale momentálně je to u ní s kvalitou bída.Můj bývalý prodejce HQ přešel v traktůrkách na starjet a později sekačky převzal od Hondy.Jsem ochoten investovat do techniky, která mi ulehčí práci, ale když už dám ty peníze, požaduji kvalitu a nechci lítat po servisech.A to kupuji dle mého vyšší třídu, žádné osekané levné modely.
|