Dobrý den, uvažuji o koupi křovinořezu, na internetu se mi líbil Hecht 143. Zajímalo by mně jaký s tímto křovinořezem máte skušenosti, také mně na obrázku připadá že má dělitelnou hřídel, ale to v popisu nepíší. Předem děkuji za odpovědi.
Zajímal by mě odborný posudek před koupí jednoho z těchto uvedených křoviňáků, tech. parametry znám, servis obou v místě, spíš bych chtěl slyšet hodnocení případných majitelů.
Tento křovinořez vlastním, veliká spokojenost. Výraz : "jedná se o čínu"
je velice populistický, na všech výrobcích se dnes podílí Čína, má -li firma obstát na trhu. Naopak součásti, které by mohli být náchylné k poruchám a u tak levného výrobku je očekáváme, jsou vyrobeny v Japonsku. (záleží -li vám na tom, v které zemi to čínský dělník vyrábí).
Není vždy dobré za každou cenu nasypat peníze do značkového výrobku, a přispět tak pouze na dobrou mzdu marketingového manažera.
Firma Hecht Je nenápadným, průměrným a přesto kvalitním výrobcem.
Firma Hecht Je nenápadným, průměrným a přesto kvalitním výrobcem... mate pravdu..velmi kvalitny vyrobca... len co vyraba nikto nevie... Hecht a vyrobca??? zobudte sa..ked kupim v Cine a nalepim Hecht to este neznamena ze to vyrabam...
Nebuďte naivní, každá firma se snaží ušetřit a fakt že je něco vyrobeno v Číně neznamená že je to největší šmejd. Taky jsem měl pár německých hobby nářadí a nevydrželo to sezonu občasného používání.
Posuzoval bych spíš konkrétní modely, nebo značky než všechno naházet do jednoho pytle a hotovo. Navíc když budu sekat jen občasně čína asi postačí.
Mám již 3 roky Hecht 143 sekám pozemek 2500m + okolo plotu a neměl jsem jediný problém. Nemám problém s váhou, vibrace jsou stejné jako na sousedově Oleomaku. Za ty peníze není co řešit