Příspěvky uživatele - 153.20

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Hecht 143, 3.5.2008
Mám 130, spokojenost. Jenom je dražší. Ale doporučuji. Mám ještě starou FS80-7let bez problémů. JP
Olej do benzinu pro pilu, 11.3.2008
Díky za vyčerpávající odpověď. Přesto si dovolím "kacířský" závěr. Po určitém přemýšlení jsem došel k závěru, že kvalitativně olej Exel (husqvarna), Stihl nebo Dolmar nebudou nabízet nekvalitní olej. a rozdíl musí být 0 %. Jde o to, dodržovat poměr... celý příspěvek >
Olej do benzinu pro pilu, 9.3.2008
To je dobré. Viz. http://stihl.bg/isapi/default.asp?contenturl=/knowhow/producttechnics/betriebsstoffe-zubehoer/betriebsstoffe/default.htm. Ale ještě jedna věc. Lze použít Stihl 1:50 do pily Dolmar a obráceně Dolmar 1:50 do pil Stihl?
Olej do benzinu pro pilu, 9.3.2008
Přeji hezký den. Mám možná hloupou otázku. Našel jsem na internetu olej Stihl, který vyrábí Dolmar. Tak mě napadá, jestli náhodou není olej STIHL=DOLMAR? Možná se pletu.
3/8 nebo 0,325, 26.2.2008
Díky moc za rychlou odpověď. S Dolmar 500 jsem moc spokojený, ale právě řetěz je problém. A protože mám nejblíže Stihl - řetězy, tak jsem se zeptal. Ještě jednou díky. Zítra jdu pro Stihl. JP
3/8 nebo 0,325, 26.2.2008
Přeji hezký den. Mám podobnou otázku ohledně řetězu. Mám Dolmar 500, lišta Dolmar 38, řetěz 3/8, 56 článků, 1,5. Mohu použít řetěz Stihl 3/8" - 1,5 - 56 čl. RM (kulatý)? Je nutné měnit řetezovku a lištu. Děkuji a omlouvám se za takovou jednoduchou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika