|
Příspěvky uživatele - 153.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Hecht 143, 3.5.2008 Mám 130, spokojenost. Jenom je dražší. Ale doporučuji. Mám ještě starou FS80-7let bez problémů. JP |  | Olej do benzinu pro pilu, 11.3.2008 Díky za vyčerpávající odpověď. Přesto si dovolím "kacířský" závěr. Po určitém přemýšlení jsem došel k závěru, že kvalitativně olej Exel (husqvarna), Stihl nebo Dolmar nebudou nabízet nekvalitní olej. a rozdíl musí být 0 %. Jde o to, dodržovat poměr... celý příspěvek > |  |
|  | Olej do benzinu pro pilu, 9.3.2008 To je dobré. Viz. http://stihl.bg/isapi/default.asp?contenturl=/knowhow/producttechnics/betriebsstoffe-zubehoer/betriebsstoffe/default.htm.
Ale ještě jedna věc. Lze použít Stihl 1:50 do pily Dolmar a obráceně Dolmar 1:50 do pil Stihl? |  | Olej do benzinu pro pilu, 9.3.2008 Přeji hezký den. Mám možná hloupou otázku. Našel jsem na internetu olej Stihl, který vyrábí Dolmar. Tak mě napadá, jestli náhodou není olej STIHL=DOLMAR? Možná se pletu. |  | 3/8 nebo 0,325, 26.2.2008 Díky moc za rychlou odpověď. S Dolmar 500 jsem moc spokojený, ale právě řetěz je problém. A protože mám nejblíže Stihl - řetězy, tak jsem se zeptal. Ještě jednou díky. Zítra jdu pro Stihl. JP |  | 3/8 nebo 0,325, 26.2.2008 Přeji hezký den. Mám podobnou otázku ohledně řetězu. Mám Dolmar 500, lišta Dolmar 38, řetěz 3/8, 56 článků, 1,5. Mohu použít řetěz Stihl 3/8" - 1,5 - 56 čl. RM (kulatý)? Je nutné měnit řetezovku a lištu. Děkuji a omlouvám se za takovou jednoduchou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|