Křovinořez Blue Bird

Roxteedy - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (143) - 242.192 (?)
15.10.2010 8:24
Co vím, tak BB jsou italové - ale neska je fakt už fuk, kde se co dělá. Je jasný, že stihl je kvalitou jinde. Ale to tazateli moc nepomůže :( Každopádně, zkus se poptat v servisech kde dělaji HECHT. Jejich křováky bejvaji často s motorem od BB.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 145.82 (?), 14.10.2010 20:46, zobrazeno: 29803x

Zdravím všechny, potřeboval bych poradit servis teto značky, na mém 8let starem krovinořezu(P36) se rozpadl" koš spojky" či jak to mám nazvat. Vokolí mého bydliště (Bruntál) se mi nepodařilo nikde v žadnem servise tento díl sehnat a ani na internetu se nic nepodařilo najít. Nikdo prostě tuto značku neservisuje. díky za každou radu 

host - 224.240 (?), 15.10.2010 7:30

Blue Bird, nie je žiadna značka, je to čínsky výtvor. Servis neexistuje je to jednorázovka s ukončením v kontajneru. Do budúcna si kupte kvalitnú europskú značku krovinorezu STIHL, Husqvarna, DOLMAR, Solo, títo garantují servis i po rokoch prevádzky. Niektoré stroje bežia i po 20-30 rokoch v plnej prevádzke.

Roxteedy - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (143) - 242.192 (?), 15.10.2010 8:24
Co vím, tak BB jsou italové - ale neska je fakt už fuk, kde se co dělá. Je jasný, že stihl je kvalitou jinde. Ale to tazateli moc nepomůže :( Každopádně, zkus se poptat v servisech kde dělaji HECHT. Jejich křováky bejvaji často s motorem od BB.

host - 183.201 (?), 15.10.2010 16:18

Blue Bird jsou Italové. Jsou ze Zané. Mimo jiné jsou to takzvaní prvovýrobci Tj vyrábí pro jiné velké zaběhlé značky v minulosti napž pro Solo nebo Dolmar.Jinak kontakt na servis máte v záručním listě a jinak stránkách Werco všechny motorové servisy

host - 145.82 (?), 15.10.2010 19:52

Díky za ty stranky werco uz jsem jim napsal uvidim co mi odpovi.p.s. zaruční list už bohužel nemám proto tahle vízva na stroj jsem si nemohl stěžovat.sekl 8 let bez nejmenších problemů cca 2500m2 asi 5x-6x ročně.Ještě jednou dík

host - 198.242 (?), 17.10.2010 19:46

Kvalitní evropské značky vyrábějí některé typy také v Číně. Stihl - Liniy, Husquarna-Souzhou, Dolmar- Yuyao atd.  Takže i jíní mohou garantovat obdobné podmínky jako ti kvalitní evropští výrobci, kteří pracují na stejné koncepci.

Roxteedy - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (143) - 242.192 (?), 17.10.2010 19:54
Chlapi, nechte už teho, kde se co dělá! Je to fakt o ničem. Zabejvejte se jen a jen kvalitou. Jinak, teda... Co mám křovák HECHT s BlueBird motorem... Za ty peníze dobrej. Ale pán co píše o BlueBird že dělá pro Dolmar... Kamaráde, tak buď ten výrobce má ohromnej rozptyl v kvalitě různých typů a nebo kecáš. Protože mám křovák Hecht a mám i Dolmar. A kvalita je nesrovnatelná. Stejně tak cena a třída. Proti Hechtu nic nemám. Mám od nich dost věcí a spokojenost. Ale zase nedělejme z něj něco co neni...

host - 198.242 (?), 18.10.2010 7:44

Před tím něž začal Dolmar více spolupracovat se Solem cca 6-7 let dozadu vyráběl Blue Bird 2-3 modely pro Dolmar. Nepamatuji si přesně modely ale přesně vím že třeba SOLO mělo na SOLO 152 motor Blue Bird. To lze jednoduše dohledat v rozkresech stačí si stáhnout solo rozkresy a rozkres na Blue Bird M54 a uvidíš (kamaráde) To že si tam nechával něco vyrábět Hecht neznamená že pro jednoho byla kvalita jedna a pro druhého druhá. To je výrobně blbost.  Jo a poznámka: Křovinořez Hecht s motorem Blue Bird neexistuje, takže jej nemáš ani ty. Máš od spojky dolů Blue Bird a motor máš od jiného výrobce. Montuje se to v Blue Birdu. Hecht nepoužívá ani nepoužíval motory Blue Bird 

host - 198.242 (?), 18.10.2010 8:05

Nedalo mi to a nahlédl jsem na aktuální stránku Dolmaru. Např zemní vrták Dolmar vyrábí firma Blue Bird pro Dolmar. Pro někoho nové info, že pane Roxteedy

J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 126.21 (?), 18.10.2010 9:19
Spolupráce Dolmar Solo byla u motorových pil poskytnutím materiálů a technologií od Dolmaru, Solo revanžovalo dodávkami některých typů křovinořezů. Kdo na tom získal a kdo ne je zřejmé z jednostranného ukončení ze strany Makity - Dolmaru. Rozpracované projekty dokončili samostatně v Solu, královskou řadu odlišili nejen designem. Některé výrobky mají i velcí výrobci vyráběné na zakázku, neboť je to doplnění sortimentu a samostatná výroba by se nevyplatila.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz