Chci starsi, spise na vozeni dreva apod a asi se sekackou(nejlepe bubnovou),vari uz jsem mel-spokojenost(lituji ze jsem prodal)ale od mounfieldu se na inzeraty nabizi za dobre ceny
Chci starsi, spise na vozeni dreva apod a asi se sekackou(nejlepe bubnovou),vari uz jsem mel-spokojenost(lituji ze jsem prodal)ale od mounfieldu se na inzeraty nabizi za dobre ceny
Tak potom důrazně doporučuji Vari. Ale zeptejte se nějakého majitele v okolí a nejlépe vyzkoušet, Vari znáte, tak si porovnání uděláte snadno sám. Vari je daleko méně v inzerátech, zejména s Hondou a je většinou u dobré nabídky rychle pryč, to není náhoda
V okoli maji take vari, jeste premyslim o TJ-5 ale nevim jak se servisem a ND, PF 62 jsem zavrhl, take jsem mel(a spatne me chytala, jinak ma silu) ale na me dosti velka-potrebuji aby se to veslo na vozik
2 takt je jednodušší na počet dílů, ale 4 takt lépe startuje, má aut dekompresor, nižší spotřebu a větší kroutící moment, na malotraktoru obzvlášť důležité. Má podstatně méně splodin, to oceňuji na poli, když je bezvětří, stejně tak při dopravě. Doporučuji pro lepší přehled vyzkoušet, pokud je možnost. Profi 4 takt je konstruován na vyšší zátěž a delší životnost.