Japonský malotraktor Kubota

host - 249.122 (?)
2.9.2015 22:18
Dobry den, chcem si kupit malotraktor do vinice ktora je na kopci, ale neviem sa rozhodnut ci nejaku japonsku znacku alebo skor nrjake TK a podobne. Hlavne zhladiska nahradnich dielov a spolahlivisti. Dakujem Prosim o radu popripade aj na mail. kristian.katona@gmail.com
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 3.83 (?), 8.3.2010 23:08

Pokud jsou pro Vás "číňané" moc velcí a hledáte menší a obratnější stroj pak nechápu, co by Vám zde tak asi mohl kdo odpovědět.

Podívejte se na stránky "dovozců" starších jap.malotraktorů(např.výše zmíněných) a máte jasný hrubý přehled o možnostech Vašeho výběru ve Vámi určené cenové hladině starších strojů.

host - 60.65 (?), 3.12.2011 20:05

Dobry den,

nevite nekdo - ma Kubota 1600 nebo 2100 uzaverku diferencialu a jakou ma prevodovku? Dekuji, Milda.

host - 223.3 (?), 16.12.2011 18:05

Zdarec, mám Kubotu B1600 uzávěrku zadního dif.má a zuřivě sháním někoho kdo má také tento traktor. Řeším reklamaci řazení za jízdy a nikdo mi zodpovědně neřekne jestli tento traktor může řadit za jízdy, nebo jen v klidu. Martin

HONZAD - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (497) - 176.214 (?), 16.12.2011 18:59

Já mám B 7001 a tam rozhodně řadit za jízdy nelze, myslím že B1600 na tom bude stejně.

host - 19.98 (?), 16.12.2011 21:11
Tyto a podobné typy traktorů z podobných let výroby nemají žádné synchrony.Výhodou je naprostá jednoduchost a spolehlivost převodovek(pokud neřadíte přes zuby).Nevýhodou výše zmíněná nemožnost řazení za jízdy. Je to ale vcelku jedno, protože při běžných provozních rychlostech a použitém zpřevodování se tyto stroje rozjedou z místa na jakýkoliv rychlostní stupeň,záleží na zatížení.

host - 213.195 (?), 26.2.2012 18:36

U Kuboty 1600 jde řadit bez problemu za jízdy, ale musí být v převodovce hydraulický olej ne převodový, muzete vyzkoušet mám tento typ. Mirek

host - 210.64 (?), 7.4.2013 11:46
Proč nejde řadit za jízdy, u nesynchronizovaných převodovek se používá meziplyn, je to u japonců jinak?

host - 211.16 (?), 14.12.2013 12:29

Dobry den koupil jsem si malotraktor Yanmar F15D jsem s nim docela spokojen akorat mi prodejce zamlcel rok vyroby a tvrdil mi rok 1997 ale to byl velkej omyl a take se mnou prestal komunikovat když jsem na nem žadal aby mi sehnal nahradní díl a filtry do dneska je od neho nemam a tak jsem oslovil jineho dodavatele tak jsem filtry sehnal ale nahradní díl tezko sezenu.Jsem proto pro malotraktor novy a mam zajisteny servis a povolení jezdit po nasich komunikacich to u bazarovych traktoru nelze a hlavne takomunikace s prodejcema je horsi nez jsem si myslel delat mrtveho brouka je u nas to nejlepsi.Taky jsem oslovil jednoho prodejce ktery ma nahradni filtry ale zdelil mi ze mi je neproda ze jsem u nej malotraktor nekoupil tak tomu rikam jednani prodejcu.Koupil jsem malotraktor v Českych budejovicich a toho pana uz radsi v zivote nechci potkat jeho jednani me udivuje.Schanim uz rok nahradni dil na predni nahon a jeto kardanovy kloub v zadni casti u prevodovky tak muj malotraktor jezdi bez predniho nahonu protoze panove tam namontovali neco podobneho ufrezovali drazku v kloubu vse bylo v poradku zaruku jsem mel 1rok tak to vydrzelo jezdim s nim do lesa a tam ho obcas potrebuji Tak vsem doporcuji koupit malotraktor novy nebo si vzit sebou cloveka ktery tomu rozumi.Neverim uz pomalu nikomu mam mezi nima asi tri ktery jsou slusni.

host - 249.122 (?), 2.9.2015 22:18
Dobry den, chcem si kupit malotraktor do vinice ktora je na kopci, ale neviem sa rozhodnut ci nejaku japonsku znacku alebo skor nrjake TK a podobne. Hlavne zhladiska nahradnich dielov a spolahlivisti. Dakujem Prosim o radu popripade aj na mail. kristian.katona@gmail.com
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Mafl z Lídlu nejde mi sundat pilový kotouč17.12.2024
Zapojení motorů na 230 V9.12.2024
Komfort domova: Kvalitní bavlněné povlečení a výhody vytápění elektřinou9.12.2024
Zapojení motorů na 230 V8.12.2024
Nová STIHL MS 2601.12.2024
Rachot při vypouštění vody z pračky do odpadu30.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika