Jak vypadá ten plastový kotouč?Sekám trojzubem.Nabroušený seká velmi dobře.Když useknu metrovou távu, tak na zem spadne metrová tráva.Nechápu, proč z toho děláte malé kousky.Jedině, že by jste začal nahoře u klasu a postupoval dolů k zemi.
Zdravím, prosím máte nekdo zkušenost jaký kotouč je nejepší na sekání travy určené k sušení?Mám na mysli do křovináku, vyzkoušel jsem ten plastový, pak trojzubec a stále to není ono, delá to moc malé kousky, poradí nekdoi?
Jak vypadá ten plastový kotouč?Sekám trojzubem.Nabroušený seká velmi dobře.Když useknu metrovou távu, tak na zem spadne metrová tráva.Nechápu, proč z toho děláte malé kousky.Jedině, že by jste začal nahoře u klasu a postupoval dolů k zemi.
No a co dál?Jak děláte z trávy řezanku?Vracíte se a stále sekáte to samé?Motorová kosa seká zrovna tak, jako ruční, jenom rychleji.Ruční sekám o sob.a nedělích.Mám dobré sousedy a nechci je ztratit.
Teď jsem kupoval kotouč od Stihlu na vysokou trávu. Je kovový kulatý a po stranách má několik náběžných zubů. Stál u prodejce necelé 3 stovky. Doteď jsem sekal trojzubcem. Tenhle kotouč je ale lepší. Tráva krásně padá do řádků. Také mám pocit, že křovinořez s ním funguje lehčeji a méně se namáhá. Vyfotit ho teď nemohu, protože jsem ho předal taťkovi, ať ho taky vyzkouší.
Ale mohli by ste napisat kolko ma zubov a jeho priemer. Potom sa to da uz vyhladat. Trojzubec pouzivam lebo ma velky priemer (30cm), teda motor je spravne vytazeny.