Jakou rotační sekačku s otočnými předními kolečky?

host - 29.102 (?)
15.10.2010 18:03
Dobrý den. Profisekacky.eu doporučuji nebrat. Objednali jsme v srpnu sněhovou frézu Stiga Snow Flake cca 35 tis. Kč. Objednávku potvrdili a že dodají v říjnu. V říjnu po naší urgenci napsali, že výrobce již nevyrábí Stiga Snow Flake, ale vyrábí Stiga Snow Flake a ta, že jiš stojí cca 40 tis. Kč. A že tedy jestli chceme, že dodají tuto. Říkáte si, že jsem se překlepl? Že jsou oba názvy stejné? Ano jsou, ale Profisekacky.eu se odvolávají na kód zboží. Prostě a jednoduše nejdříve si u nich objednáte zboží, oni ho pak dva měsíce shání (možná) a pak Vám nabídnou stejný výrobek o 5 tis. dráž. Toť naše zkušenost.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 29.102 (?), 15.10.2010 18:03
Dobrý den. Profisekacky.eu doporučuji nebrat. Objednali jsme v srpnu sněhovou frézu Stiga Snow Flake cca 35 tis. Kč. Objednávku potvrdili a že dodají v říjnu. V říjnu po naší urgenci napsali, že výrobce již nevyrábí Stiga Snow Flake, ale vyrábí Stiga Snow Flake a ta, že jiš stojí cca 40 tis. Kč. A že tedy jestli chceme, že dodají tuto. Říkáte si, že jsem se překlepl? Že jsou oba názvy stejné? Ano jsou, ale Profisekacky.eu se odvolávají na kód zboží. Prostě a jednoduše nejdříve si u nich objednáte zboží, oni ho pak dva měsíce shání (možná) a pak Vám nabídnou stejný výrobek o 5 tis. dráž. Toť naše zkušenost.

host - 5.132 (?), 18.1.2017 10:14

Letos mě čeká nákup nové sekačky a uvažuji o nějaké s otočnými kolečky, výše napsaná (perfektní) recenze je přece už neaktuální. Pokud má někdo novější zkušenost s nějakou sekačkou tohoto typu, tak sem s ní, určitě by to (nejen mě) pomohlo při rozhodování.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz