Itest
|
|
 |
 |
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 44.31 (?) 20.9.2010 10:43
Výsledek ale přesto dost lidí potěší, alespoň těch, kteří pilu hodnotí podle třeba tohoto testu. H 353 je přesto kvalitní pila, ale technicky už zastaralá, zejména řetězové kolo spojkou ven je historie u současné moderní techniky. Navíc je opravdu profi, i když do testů farm ji dali i v Německu. Je zajímavé, že u H 353 si všimli nastavení průtoku oleje, ale u PS 500 ne, ani toho, že tato pila jediná je přímo odvozená od profi řady ... Cena u PS 500 byla dlouho kolem 10500,-Kč a kdo chtěl, tak si ji pohodlně za tu cenu koupil. Při použití takové ceny by ale byl jiný vítěz příliš okatý. Typický argument - pilu jsme dostali nesestavenou je směšný, neboť pokud by to chtěli, tak pilu prodejce sestaví, když to není přes internet. Ale opět tak lépe vyznívá jakási služba navíc, sestavili a ještě i dovezli na... místo testu, jak bylo uvedeno v jiném testu dříve. Škoda, že ostatní nevěděli, kde se testuje, třeba by s sebou vzali i nějakou techniku na měření a to by se mohli jít testeři akorát vycpat. A klasický argument, počty servisů a čekání na opravu. Že třeba neuvedli, kolik stojí garanční prohlídky v 7 leté záruce. Ostatní testované pily mají také zimní provoz a pod., ale podrobně je to uvedeno u 952. Mě by ten OM 952 na prvním místě vůbec nevadil, ale kdyby to byla alespoň trochu pravda. Už jen to, že jiní výrobci mají léta zkušeností profi.. . Stejně je to ztráta času a x dalších se nachytá.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
lubos25 - Stříbrný Zahrádkář (108) - 48.252 (?), 15.5.2010 17:24, zobrazeno: 27476x
Tak proběhlo testování vertikulátoru a zahradních traktůrku. No musím Vás zklamat, Mauntfield nám vyhrál pouze vertikulátory a v traktorcích výhrál jen poměr cena/výkon.
Takže Bééda totální propadák a nepomohlo mu ani to že v testu bylo napsáno že si vytočili slevu a dostali nějaký prezent. No člověk by brečel...
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 78.38 (?), 15.5.2010 21:16
Ano, přesně tak.Jako první se umístí pila za 20.000,- Kč a jako těsně druhá pila od Mount s poloviční cenou. No a zákazník je chycen. Fascinuje mne též snůška lží... žádejte na co máte právo... kde je toto právo zakotveno?... v obchodním zákoníku nic takového není... povinnost dárků akceptuje jen ten kdo základní zboží prodá natolik předražené, že pak má na uplácecí dárek... prostě jedna lež na druhou... a ta vugární reklama to jen korunuje
Ivan
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
andy.wise - Zlatý Zahrádkář (585) - 196.253 (?), 16.5.2010 10:23
No, přiznám se, že když někdo napíše, že traktor má plastová pouzdra v kolech, přestože má pouzdra z kalené oceli, mám pocit, že už to není houpání, ale mlácení o zem. Oproti tomu CG prý má valivá ložiska ve všech kolech. Valivá ložiska jsou vždy jen v předních kolech, zadní jsou vždy na pero zajištěná k poloosám, které jsou u všech zahradních traktorů ve skříni diferenciálu uloženy v několikanásobných kluzných pouzdrech v kombinaci s kuželíkovým ložiskem.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
J.S. - Diamantový Zahrádkář (3388) - 44.31 (?), 20.9.2010 10:43
Výsledek ale přesto dost lidí potěší, alespoň těch, kteří pilu hodnotí podle třeba tohoto testu. H 353 je přesto kvalitní pila, ale technicky už zastaralá, zejména řetězové kolo spojkou ven je historie u současné moderní techniky. Navíc je opravdu profi, i když do testů farm ji dali i v Německu. Je zajímavé, že u H 353 si všimli nastavení průtoku oleje, ale u PS 500 ne, ani toho, že tato pila jediná je přímo odvozená od profi řady ... Cena u PS 500 byla dlouho kolem 10500,-Kč a kdo chtěl, tak si ji pohodlně za tu cenu koupil. Při použití takové ceny by ale byl jiný vítěz příliš okatý. Typický argument - pilu jsme dostali nesestavenou je směšný, neboť pokud by to chtěli, tak pilu prodejce sestaví, když to není přes internet. Ale opět tak lépe vyznívá jakási služba navíc, sestavili a ještě i dovezli na... místo testu, jak bylo uvedeno v jiném testu dříve. Škoda, že ostatní nevěděli, kde se testuje, třeba by s sebou vzali i nějakou techniku na měření a to by se mohli jít testeři akorát vycpat. A klasický argument, počty servisů a čekání na opravu. Že třeba neuvedli, kolik stojí garanční prohlídky v 7 leté záruce. Ostatní testované pily mají také zimní provoz a pod., ale podrobně je to uvedeno u 952. Mě by ten OM 952 na prvním místě vůbec nevadil, ale kdyby to byla alespoň trochu pravda. Už jen to, že jiní výrobci mají léta zkušeností profi.. . Stejně je to ztráta času a x dalších se nachytá.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
hatchet - (11) - 221.218 (?), 20.9.2010 11:19
Taky je pěkné, jak srovnávají pilu nově koupenou, bez záběhu, s pilou dva roky provozovanou. Volnoběh prý není problém doladit, ale v závěru je to jako minus. No aby nám ten Béďa nezpychnul...:-) Akorát by se pod to mohl začít podepisovat, bylo by to jaksi férovější... Používal jsem nějaký čas OM 952, teď mám PS500. Doteď jsem při řezání cítil asi to, co cítíte, když přesednete ze Š105 do nového Audi. Promiň, Béďo, asi jsem se mýlil...
|
|
 |
|
 |
 |
|
hatchet - (11) - 221.218 (?), 20.9.2010 13:14
Jo a ještě si dobře všimněte obrázku (!) Solo 651 SP a k tomu dvojitého tvrzení, že dekompres chybí:-):-)
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |