Husqvarna CTH 126 poraďte
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 161.9 (?), 4.5.2009 21:06, zobrazeno: 66661x
Traktůrek s hydropojezdem za 45tis. Je to rozumná volba pro zahradu 2000m? Nechci investovat 100tis. do profi traktůrku, ale také nechci koupit nějaký šrot. Máte někdo nějakou zkušenost? Dík...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 161.9 (?), 7.5.2009 20:40
Zdá se, že zatím nikdo s tímto trakturkem nemá zkušenosti. Prodejce pravil, že je to velmi kvalitní a že jich prodali spousty a samé "děkovné dopisy" atak nějak... Tak snad neudělám zásadní chybu. Cenově je to oproti jiným značkám docela levné.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 3.83 (?), 7.5.2009 20:56
He, he. Tak hlavně, že si to dovedete sám zdůvodnit :-)
Trošku se nad tím zamyslete - hydro od HQ za cenu nejlevnějších strojů? I když na tu Vaši plochu za ty prachy proč ne. Hlavně ať máte v dosahu servis.
A mimochodem, ten prodejce je fakt dobrej šprýmař :-))).Projděte si zdejší vlákna týkajících se traktorů HQ.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 93.231 (?), 8.5.2009 10:54
Hydro mám na HQ traktoru a je to skvělá kombinace na sekací stroj.Jen bych mu vytknul jednu věc, chtělo by to tam přidat chladič oleje, jelikož se špatně chladí / je to špatně navrženo a vyřešeno malou vrtulkou /a olej když se přehřeje tak převodovka přestane táhnout.Nehovořím o sečení, na to stačí ale na tahání příslušenství se pak brzy unaví.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 174.56 (?), 15.5.2009 12:38
Řekl bych, že na tu vaší plochu je to v pohodě. Někdo by si koupil rider od Mountfildu a pokud by sáhl po, dle jejich popisu, nejsilnějším a nejluxusnějším modelu s motorem také BS 12,5HP, měl by takový o něco horší traktor s menším košem za 65tis. . Zdá se mi, že co je v kategorii rider špička, tak kategorie traktorů na tom samém, spíš lepším, začíná (alespoň dle modelů Mountfield). Sám do toho půjdu, jen nevím zda mechanickou převodovku - tu chápu, nebo hydro - Španělská vesnice...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 244.149 (?), 15.5.2009 15:09
Mal som uz viacero kosaciek aj rider od HQ, osobne si myslim, ze ide o krok voci lacnejsej konkurencii, ktora za podobnu cenu da viac. Hlavne s tymto motorom stroj inak nevyuzijete /zima, tazsi valec/ a podobne. Co sa tyka materialov, myslim, ze vyrobca posetril aj tu. Porozmyslal by som skor radsej nad Partnerom /tiez HQ/ alebo inou znackou, pretoze aj s pozemkom 2000 m2 sa traktor da vyuzit nielen na kosenie a tu rozhoduje vykon. P.S.Nemusim jazdit na zakladnej verzii BMW ked mozem mat plne vybavenu Octaviu.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 45.244 (?), 15.5.2009 16:13
Zdar, i když nejsem příznivcem Hydra tak jste se rozhodl zcela normálně, posekáte za 45000 zrovna jako za 120000 projděte si všechny zdejší vlákna o trakturcích a ridrech a určitě si uděláte orázek, ten chválí to ten zas ono, mě oslovila mech.převodovka kterou si v případě poruchy opravím sám, hydro by asi muselo k lékaři.Přeji dobrou volbu
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 71.52 (?), 15.5.2009 17:11
Hydra bych se vůbec nebál.Mám obyčejného Partnera 135 92 HRB s hydrem a dávám mu docela pokuř. 3 hodiny prakticky bez zastavení jede v kuse i občas v pěkným krpálu kdy poposedám do předu abych nešel i s traktorem na záda a hydro to zvládá v pohodě. Výhodu hydra vidím hlavně v tom, že se dá perfektně přizpůsobit rychlost při přerostlejší trávě , aby u slabšího motoru nedošlo k poklesu otáček přetížením žacího ústrojí a pak samozřejmě v členitějším terénu je výhoda hydra znát.
Dá se s tím sekat i v nouzi 20cm tráva na nejvyšší nastavení, ale pomalu a na 3/4 záběru žacího ústrojí.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 124.42 (?), 5.5.2011 12:54
Dobry den, jsem tez za hydroprevodovkou, a taky od partnera, nakonec po koupi jednoho hnaciho remenu mi prodejce sdelil shodnost s HQ.Ja osobne se zatim spokojeny, oproti mechanicke je cena o 10000 vyssi, bohuzel ale ten komfort je k nezaplaceni.Vybiral jsem na zaklade souseda ktery me dvoukybl cth 151 HQ s hydrem, Cerny Miloslav.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|