zase som zvedavý. minule som čítal stránku vari a dnes hecht. vedeli ste, že hecht vyváža do 30 krajín sveta svoje výrobky? podľa mňa keby sú tie výrobky tak nekvalitné, tak by sa tam neuchytili, či? :) do koľkých krajín vyváža vari?
zase som zvedavý. minule som čítal stránku vari a dnes hecht. vedeli ste, že hecht vyváža do 30 krajín sveta svoje výrobky? podľa mňa keby sú tie výrobky tak nekvalitné, tak by sa tam neuchytili, či? :) do koľkých krajín vyváža vari?
pre 105.167: máte pravdu, bez vari ani na krok :D akurát niekto tu minule písal, že vari je do najťažších podmienok a zrazu sú tu videá, kde sa dal hnoj odviesť na fúriku a na vlečke bolo toľko dreva, že to vyvoláva úsmev na tvári :)
Původ jednoosáků je pravděpodobně v USA. NA přiložených videích jsou jednosáky se sulkou v roměrech, až fantastických. Zde jsou: video1; video2. Doporučuji prohlídnout si to celé, člověk dostane jakou takous představu, co všechno jezdilo po polích.
pre 105.167: máte pravdu, super že má vari uzávierku diferenciálu, to je super vec na snehu, alebo ľade alebo v prípade, že toho snehu je viac a nie je to "prašan", ktorý zmizne, keď si kychnete.