GCV 160 - otázka
|
|
|
|
|
 |
 |
|
skodovak - (19) - 64.251 (?), 29.7.2010 20:18, zobrazeno: 9372x
Dobrý den chtěl jsem se zeptal zda je na tomto motoru normální pohyb klikové hřídele nahoru a dolu (svysle vůči normální poloze sekačky) díky
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
skodovak - (19) - 64.251 (?), 29.7.2010 21:08
Je to rok stará Stiga turbo combi 53 S/Honda GCV 160,dnes při čištění mě to celkem překvapilo, na můj vkus bych si troufl říci že je to celkem dost... Posledních pár hodin i tak divně Vybruje.. Chci se ujistit abych případně neříkal při reklamaci nějaké nesmysly mám dosti nepříjemného prodejce...
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
skodovak - (19) - 64.251 (?), 29.7.2010 21:26
u mě připadají v ůvahu buď ten nůž, pokud teda mountfield prodává křivé nože..(nechci povídat hlouposti z neznalosti, ale vyvážený by snad měl být) a nebo ty otáčky pokud si motor po zajetí sedl a malinko se to pozměnilo přijde mi malinko slabší, vadí i celkem nízká tráva pokud je hustší..Náraz žádný nezažila na to si dávám pozor a většinou nesekám na první polohu ale výš..
Celkem mě poslední dobou nějak přijde že to není ono... mám před 1.prohlídkou tak chci být trochu připraven..
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 157.179 (?), 29.7.2010 22:17
Je-li to skutečně podprůměr, tak reklamujte, protože s tím stejně nebudete spokojen. Velká vůle po roce provozu u Hondy není obvyklá.
|
|
 |
|
 |
 |
|
skodovak - (19) - 64.251 (?), 30.7.2010 0:19
Jak říkám, v porovnání se začátkem a dle toho na co jsem byl od předchozích sekaček naučen je to divné a podprůměrné... Dle mě nevýkonná, vybrující,nechytá jako dříve a po přidání plynu či nastartování začudí černě, v jakémkoli teplotním rozsahu... sytič samozřejmě nepočítá olej měním více než by bylo potřeba, filtr čistím rovněž téměř každé sekání, benzín je kvalitní... Hold musím vyrukovat na prodejce ať se stará..
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|