Já dal rotační sekačku Honda na první předepsanou garančku s čerstvě nabroušeným nožem. Dle faktury si nechali zaplatit výměnu oleje, filtru a nabroušení nože. O ventilech ani čárka (pochybuji, že pokud je opravdu seřizovali, nenechali by si to zaplatit).
Dobry den. Pred rokem jsem si koupil krovinorez Honda a sekacku s motorem B&S. Mel bych jit do servisu na servisni prohlidku, ale neni to zrovna blizko a motory slapou jako hodinky. Chtel jsem se zeptat co tam vlastne delaji krome drahe vymeny oleje a vzduchoveho filtru. Serizuji u kazdeho motoru ventily? Nebo motor zkontroluji jenom poslechem a pohledem? Predem dekuju za informace. R.
Já dal rotační sekačku Honda na první předepsanou garančku s čerstvě nabroušeným nožem. Dle faktury si nechali zaplatit výměnu oleje, filtru a nabroušení nože. O ventilech ani čárka (pochybuji, že pokud je opravdu seřizovali, nenechali by si to zaplatit).
Dekuji za prispevek. Jeste by me zajimalo kolik ten jejich profi servis stal? Na Hondu mam zaruku 5 let a na B&S 6 let. Myslim si, ze kdybych na prohlidky chodil kazdy rok tak bych zaplatil cenu novych motoru. Prosim napiste mi vas nazor.
Prohlídka stála 766,- Kč (broušení nože 60,-; olej 0,6 ltr. 99,-; vzduch. filtr 250,-; práce 357,-). Pokud však stroj na garnční prohlídku nedáte, tím okamžikem se zříkají případného záručního plnění.
To je tedy palka. Novy motor Honda stoji pod 7 tisic a B&S take. Nejsem zadny profesionalni zahradnik a s tema par motohodinama rocne a poctivou udrzbou to risknu. Dekuju za Vas cas a at Vam Hondicka slape. :-)