No ono uvést konkrétní značku a typ čehokoliv je v případě takovéhoto stroje nevděčná záležitost. Opakuji, že Vámi vybraný model neznám osobně ale Hechta jako značky bych se po referencích o jiných jejich výrobcích vůbec nebál. Jen jsem Vás upozornil na několik nářků uživatelů tohoto stroje na malou výdrž obou druhů řemenů po najetí do např.mokrého těžkého sněhu. Jak Vás upozorňuje J.S.,bude to asi brzy nahrazený model nějakým novějším. Toť vše. Uvědomte si, že nezáleží jen na konstrukci vlastního stroje ale i na obsluze samotné - tedy na Vás. A protože Vás nikdo neznáme, nedokážeme posoudit, jestli půjdete "na věc" s citem a stroj v této cenové kategorii Vám bude sloužit desítky let, nebo jestli jste z kategorie "buldozer" a bez citu pro techniku spálíte hnací řemeny po 5 minutách provozu. To si ujasněte objektivně sám.
Jak jsem uvedl, používám s kolegou HQ 9 PS a Jonsered 6,5 PS a nevěřil jsem, co všechno si nechaly líbit bez spálení hnací gumy variátoru a bez poškození řemenů, pouze jsme zpevnili závitovou tyčí bunkr a občas měnili střížné šrouby šneku. Upřímně řečeno závidím panu Houhovi jeho Jons.,protože ten by měl být vybaven ještě navíc "zatáčecími"páčkami na řidítkách umožňujícími odpojení pohonu jednotlivých kol a tím usnadnění zatáčení ve stísněných podmínkách. Pan Houha ale píše o bezproblémovém provozu Hechta "ve fabrice",kde se dá předpokládat obsluha kdekým a tudíž se asi nemáte čeho bát za předpokladu, že se s frézou nebudete v těžkých podmínkách "přetahovat" za každou cenu silou a necháte ji pracovat dle jejích možností.