Dobrý den máte prosím nějaké typy a skušenosti čím by to mohlo být? napadá mě jen karburátor, nebo gufera na klice... řešil už to někdo? vim že se tu o tom psalo dost, ale bohužel jsem nenašel nic konkrétního co by mi pomohlo. Motor mám namontovaný na klasický rotační, pojezdoví sekačce s košem. díky za rady, Š.
Dobrý den, nevěděl by někdo, kolik by měl mít dvoutakt max. otáček za min, a jak ho správně seřídit? nikde to nemužu vyčíst, máme verzi bez dekompresoru, s černou plastovou nádrží... mockrát děkuji za rady, podědil jsem po dědovi...
Motor Jikov pro Vari má mít zhruba, nebo kolem 4700ot. Na otáčku se to stejně nedá trefit, takže + - 100 ot. a protože se polohuje pružina regulátoru v rářezech pod nádrží. Je k tomu třeba otáčkoměr a motory s DV to mají úlně stejně.
Jasný, já jen orientačně abych to nepřetočil. Máte ještě nekdo nějaké typy co a jak je dobré pro tento motor opstarat? Jak mám naštelovat ten karburátor? o kolik otáček se má povolit tryska pro základní nastavení?
Ahojte... Som kusok od temy... Mal by som na Vas prosbu ohladom 2taktu Jikov... Kupil som starsi agregat a mam dilemu, aky olej miesat... Predavajuci mi doporucil klasicky bezny olej do 2-taktov... Nepokazil by som to tym, ze by som pridal olej od Stihlu, Husqarni..?Budem vdacny za kazdu radu, skusenost...
Pekny vecer.Poradí mi niekto ohladom oleja do tohoto typu malotraktora... Budem rad, ak pripojite skusenosti s týmto typom.Len nedavno som ho kupil a este som ho neskusal... Zatial to nejde, noha v sadre.Vopred dakujem