Drtič Bosch AXT 25 TC

host - 76.70 (?)
15.2.2010 9:58

taky se s prosbou připojuji... plánuji koupi, ale nenarazil jsem na praktické zkušenosti, vzhledem k ceně bych velmi rád ověřil, zda je opravdu možné drtit měkké zelené části + větvičky z živého plotu... díky moc Petr

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 139.196 (?), 10.2.2010 20:25, zobrazeno: 12794x

Zdravím všechny zahrádkáře, chataře a chalupáře. Máte-li někdo drtič Bosch AXT 25 TC, prosím o informaci, jak si poradí s mladými měkkými výhony(nárůsty ovocných stromů, nové větvičky ze živého plotu atd.). Zatím jsem na nikoho takového nenarazil, takže tímto děkuji za případné zkušenosti.

Děkuji.

Luděk

host - 76.70 (?), 15.2.2010 9:58

taky se s prosbou připojuji... plánuji koupi, ale nenarazil jsem na praktické zkušenosti, vzhledem k ceně bych velmi rád ověřil, zda je opravdu možné drtit měkké zelené části + větvičky z živého plotu... díky moc Petr

host - 105.129 (?), 25.2.2010 21:22

Viděl jsem ho v chodu pár minut, tak mohu říci že záleží na nastavení příltačné desky o kterou se materiál štípe. Pokud se štípal větší průměr destičku jsme odtáhli, abychom drtič nezatěžovali a v tomto případě listy a slabé větvičky nebyly nadrcené. Pokud se destička přitáhla na fest drtič drtil hezky i malé výhonky.

Na youtube se dá najít test drtičů.

Hanetšlegr

BoschTools.cz

host - 85.185 (?), 2.4.2010 7:26

Pekný den, aj ja intenzívne rozmyšlam nad tym boschom. pozrel som aj tu recenziu a test, no ine je to ak by vedel popisat kto to naozaj ma a pouziva.Velmi by som bol povdacny majitelovi ktory uz ten drvic ma alebo ma iny drvic a dlhsi cas ho pouziva aby sa s nami podelil o skutocne poznatky. Lebo zatial mi vychadza tak, ze ak chceme drtit thuje a podobny cerstvy tensi odpad asi naozaj budu lepsie tie vysokootackove s nozmi. ale co potom s tym hrubsim a suchym? este raz dik kazdemu co k tomu naozaj nieco vie

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky13:14
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz