Dakr Panter FD2
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 174.89 (?), 18.12.2010 13:20, zobrazeno: 22284x
Dobrý den,
zajímaly by mě Vaše zkušenosti a postřehy týkající se stroje Dakr Panter FD 2. Mám relativně velkou zahradu, bydlím v horách a topím dřevem. Proto mne zaujala jeho paleta příslušenství - mulčovač a frézu mají i ostatní výrobci, ale štěpkovač nabízí Dakr jako jediný.
Na jiné činnosti než sečení trávy, úklid sněhu a přip. štěpkování (neplánuji topit pouze štěpkou, pouze doplňkové palivo ke kusovému dříví) stroj neplánuji používat - proto bych řekl, že je pro mne Vari či Agzat zbytečný a hlavně drahý luxus - za cenu Vari mám Pantera i se sněžnou frézou a mulčovačem.
Předem děkuji za reakce a přeji krásné Vánoce!!!
Kamil
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 11.107 (?), 18.12.2010 15:24
Vyzdvihl jste jen pořizovací cenu, o technické stránce se mlčí. Na jedné straně se zde volá po kvalitních a poctivých řešení, převodovkách a já nevím co ještě, na druhé straně se zde spousta lidí uchvacuje na tím, jak že je ten Dakr bezkonkurenční. Ano, je zde už napsáno tolik o Dakru a nejen o něm, že jen těžko najít důvod k založení nového vlákna. Psal jste o Vari. Tak Vari drtič, nebo jak to nazvat, vyráběl, byl myslím na stejném principu jako u Dakra a zrušili to. Proč asi? Já se vsadím, že bude nový a jiný.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 58.187 (?), 20.12.2010 18:28
Ano, za tu cenu je Panter naprosto bezkonkurenční. Jen je problém, že letošní zimu jej seženete maximálně s radlicí - frézy už jsou vyprodány a letošní zimu nebudou k dispozici. Jinak po technické stránce je to jednoduchý stroj, ale vysoce kvalitní, se špičkovým motorem a třemi rychlostmi pojezdu.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 226.13 (?), 22.12.2010 7:16
Dobrý den.
Před časem jsem stál před stejným rozhodnutím, zamyslete se nad tím že Dakr FD2 nemá zpátečku!!!. Ještě dnes mě poleje hrůza, když si předstvím že bych ho byl tenkrát koupil. Teprve dlouhodobější používání mi ukázalo jak je pro stroj důležité umět couvnout. Zvažte to sám, stroj je to po technické stránce dobrý, trochu peněz ušetříte, ale ...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 188.36 (?), 23.12.2010 18:37
Dobrý den
Vlastním Pantera asi půl roku a prozatím maximálni spokojenost. Bydlím na horách a kousek roviny mám jen před domem.Proto také oceňuji tlakové mazání a profi motor Brigs.
Vlastním k němu vozík na metrové dřevo, korbu,mulčovač a drtič.
Zatím jsem navozil z lesa si deset metrů dřeva v kopcovitem terénu a když si člověk zvykne že to nemá zpátečku je to pohodě.Jelikož má Panter korbu vpředu tak nemám
problém skoro kamkoliv se dostat.
Drtič jede vcelku v pohodě ale nechutnají mu smrkové a suché větve z tvrdého dřeva. Ty se pak v bubnu lámou a dělají paseku.Naopak čerstvé větve to je jiná káva.Během chvilky mám hromadu nadrcenou.
Panter se mi zdá bytelně udělanej ale to ukáže až čas. Za sebe ho mohu doporučit.
Jarda
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 174.89 (?), 23.12.2010 22:01
Ten vozík na metrové dřevo mě velice zaujal. Lze se s ním odvážit do lesa mezi stromy?? Spíš mi přišlo, že je určen na trávník - ale viděl jsem ho jen na fotkách...
Jinak ta chybějící zpátečka mě nepřijde až tak tragická - s mulčovačem nebo frézou by neměl být problém couvnout ručně, Panter váží kolek 60 kg - to je podobné jako velká sekačka na trávu a ty také zpátečku nemají. Něco jiného to může být s naloženým vozíkem na dřevo, ale věřím, že s trochou zvyku to nebude tak tragické.
Přeji krásné Vánoce a těším se na další reakce.
Kamil
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 58.187 (?), 24.12.2010 15:45
Panter ale takové mazání nemá!!! Ať už Intec Pro nebo 850 Series I/C Ready start mají pouze tlakovou filtraci oleje. Čerpadlo tlačí přes filtr olej k PTO ložisku kliky, ostatní je standartně mazáno rozstřikem.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 188.36 (?), 24.12.2010 19:05
Technická data:
Motor: 4-takt Briggs&Stratton Intec Pro 65
Mazání motoru: tlakové s filtrací
Výkon motoru: 6,5 HP
Obsah motoru: 190 cm3
Pojezd: ano, 3 rychlosti
Rychlosti pojezdu: 1,7 2,7 4,0 km/hod
Hmotnost mot. jednotky: 54 kg
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 58.187 (?), 24.12.2010 23:09
To je pouze chyba v katalogu, která byla pro letošní rok opravena - Briggs Intec pro a 850 I/C opravdu nejsou plně tlakově mazanými motory, nicméně to dokazují i brožury výrobce těchto motorů. Tlakově mazané je pouze ložisko na vývodové straně klikové hřídele. Všechny ostatní části jsou mazány standartním rozstřikem.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 11.107 (?), 25.12.2010 9:51
58.187 bacha, jste na tenkém ledě. Jednou někdo někde napíše, že je to tak a tak, tak to tak i musí být. Co naplat, že vlastně kritik sám pořádně neví jak to v tom motoru funguje. Já s váma plně souhlasím a tvrdím, že tyto motory okrádají uživatele. Nejvíc se směju, když někdo zde popisuje svůj stroj a napíše jak to zvládá díky tomu tlakovému mazání. Není nad to věřit, protože když jeden věří i motor lépe pracuje, že.
Jo a hlavně že lidi kupují ty levný olejový filtry, když je ten motor tak dokonalý.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|