Asi běžná inovace. Spodní, pracovní část je ze světlé usně s vloženými tlumícími elementy, horní část z černé prodyšné umělé látky s napříč všitým koženým pruhem chránícím klouby na kterém je černý nápis Stihl. K rukavicím jsou přišity silné černé náplety zápěstí. Rukavice koupeny v obchodě Stihl v Ústí n. L. (Lemer).
Mám je a jsou super. Večer po šichtě máš ruce jak kdybys je měl celej den v kapse :) Pila v nich pěkně sedí, nemáš otlačené ruce a vibrace? u mojí PS-5000 je moc necítím ani v holých teplých :)
Jestli jen 2x ročně nepořízneš větve, určitě si je kup. Neni to nic drahýho. Já se tim taky neživím a přesto jsem si je pořídil.
Já je používám na křoviňák už pár let a mezi rukavicemi ať jsou od Stihlu nebo jiné firmy co se týká tlumení vibrací moc velké rozdíly kromě ceny nejsou. Pokud se však budeme zajímat o zpracování rukavic a materiálovém složení, jsou od Stihlu asi nejlepší.
dobre su celkom ale do tazby nie do prerezavok lebo sa trha tak oranzova latka zvrchu co je na nich ta keby tam nebola tak su super ale su aj dost drahe
Co se týká trhání té oranžové látky zvrchu, tak mám naprosto stejnou zkušenost, ale s rukavicemi od husqvarny, které jsou také docela drahé.Jednou se mi při nasazování těchto rukavic utrhl gumový okraj.Zdá se mi, že rukavice Stihl a Husqvarna jsou scela identické výrobky za docela přemrštěnou cenu.Ty moje jsou vyrobeny v Pakistánu. Michal
Píšete, že máte na svých rukavicích pouze černou barvu ale v katalogu žádné takové nejsou.Jediné černé jsou katelogového čísla 0000884110 ale ty nejsou antivibrační. Michal
Asi běžná inovace. Spodní, pracovní část je ze světlé usně s vloženými tlumícími elementy, horní část z černé prodyšné umělé látky s napříč všitým koženým pruhem chránícím klouby na kterém je černý nápis Stihl. K rukavicím jsou přišity silné černé náplety zápěstí. Rukavice koupeny v obchodě Stihl v Ústí n. L. (Lemer).