Aké máte skúsenosti s krovinorezom Kawasaki 27

host - 67.117 (?)
19.5.2010 0:01

kawasaki-engines.eu - pre mna nic oficialnejsie nie je..laskavo si to otvorte a pozrite na parametre motora 35...je to 1,2 Kw..a tymto s vami koncim..nema to zmysel..a slovenskemu importerovi dajte dotaz preco zavadza chybnym udajom zakaznikov... prepokladam ze tiez berie z Belgie tieto motory...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 120.6 (?), 18.5.2010 22:25
To ste si dal námahu, nestojim o to či mám alebo nemám pravdu, chcem len deklarovaˇtˇ čo je uvedene v tech, údajoch pri všetkých krovinorezoch vo vyhľadavači pod typovým označením Kawasaki KBH 35E, prindet in Japan. To čo uvádza Solo či Marunaka vám neberiem, originalny výrobca krovinorezu uvádza inač. Čo sa tyka FS 130, par krat som ho vyskúšal podľa mňa mal iba jedno plus -o 1 kg ľahši,,dokonca i spotreba nebola niššia čo ma veľmi prekvapilo, nakoľko sa jedna o 4 takt.

host - 67.117 (?), 19.5.2010 0:01

kawasaki-engines.eu - pre mna nic oficialnejsie nie je..laskavo si to otvorte a pozrite na parametre motora 35...je to 1,2 Kw..a tymto s vami koncim..nema to zmysel..a slovenskemu importerovi dajte dotaz preco zavadza chybnym udajom zakaznikov... prepokladam ze tiez berie z Belgie tieto motory...

host - 148.186 (?), 19.5.2010 1:13

Protože tazatel nenapsal na co jej bude používat tak jenom doplňuji že křovinořez s motorem KAWASAKI 27 je doporučen hlavně k DOSEKÁVÁNÍ TRÁVY.

A výběr od které firmy? záleží na užvateli kolik chce utratit a kolik poté doplácet, třeba Solo a Marunka, Solo má celkem dobré strunové hlavy ale na druhou stranu menší průměr trubky a plastové uchycení řídítek, které někomu dělá problémy a někomu vydrží (podle toho jak se k tomu kdo chová). Marunaka má mizerné strunové hlavy, které si většina lidí hned kupuje nové, ale zase silnějsí trubku a kovové uchycení. (Ale pro lidi kteří se orientují podle tloušťky trubky pozor na to co je uvnitř ... to už nikdo nepíše...).

Když je v trávě zarostlý pařez do kterého se mi sekne nůž a motor dostane ranu třeba ze 7000 ot. přes spojku až na volnoběh to je teprve poznat kvalita motoru. Např u 4taktních křovinořezů jsem už viděl že to bylo pro motor bohužel smrtelné.

host - 153.100 (?), 7.8.2015 6:37

- maximálna spokojnosť s výkonom (a to mu dávam riadne zabrať)
- nôž seká zaradom všetko, trávu, kríky, kriaky aj menšie stromčeky (keď sa mi nechce isť po sekeru) 120cm vysoký porast nerobí problém
- struna zvláda aj vysokú trávu =(uz sa nedá sušiť, rozseká na padrť)
- NEVÍHODA: dostupnosť ND, pri prenášaní mi praskla nádržka, 22,-E, a až na 2 krát poslali správnu (čakal som mesiac..)

host - 153.100 (?), 7.8.2015 6:38

kawasaki KBH 35A

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty