Ruj vlasatá
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 19.34 (?), 25.5.2011 11:23, zobrazeno: 32654x
Dobrý den mám dotaz jestli může být Ruj vlasatá na přímém slunci a jak ji zazimovat jestli se stříhá atd. Velmi vám děkuji za odpovědi. Jarda.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 76.2 (?), 9.7.2012 16:17
Hezký den, mám také červenou variantu, ale nevlasatí... Dost mě to mrzí, protože jsem si jí pořizovala hlavně kvůli tomuto efektu. Jsou různé varianty vlasaté a nevlasaté, nebo mám nějakou potvůrku zparchantělou??? :-)
Kvete velmi drobnými kvítky, a když má začít vlasatět, tak jakoby zaschne.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 255.62 (?), 5.7.2011 11:35
Dobrý den, mám ruj na přímém slunci a krásně roste.Jen se mi letos stalo, že na jedné straně mi usychá.Nejdřív jakoby zvadne a potom zcela uschne.Nedávo jsem ty zvadlé části ostříhala, tak jsem zvědavá, co s tím bude.Z druhé strany je nádherná.Koukala jsem, nikde není kmínek zlomený.Nevíte, co se děje?Děkuji ta odpověď.Ještě mi začínají hnědnout listy.Děkuji.Klára
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 220.130 (?), 5.7.2011 11:48
Je to snad nějaká houba (jako u plaménku), už se tady o tom psalo. Také se mi to stalo, musela jsem ji ostříhat prakticky až 20cm nad zem, ale loni už povyrostla na 1m a letos poskočila na cca 1,70m, zatím žádné známky vadnutí, tak snad to bude v pořádku. Lída
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 255.62 (?), 7.7.2011 13:48
Děkuji za odpověď.Teď jsem to zalila nějakým přípravkem na houby, tak uvidíme.Hrozně mě to mrzí, ten keř je nádherný.Už ho mám asi 1,20 velký,4 roky mi roste.Nechtěla bych ho vyhodit.Klára
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 152.82 (?), 9.7.2012 15:55
Dobrý den, hrozně se mi líbí Ruj vlasatá a chtěla bych ji na zahradu. Problémk ovšem je, že mám na zahradě nezakrytý bazén a byla bych nerada kdybych z něj musela její vlasy neustále vychytávat :-) Chci se proto zeptat, jestli jsou vlasy Ruje létavé, nebo jestli se nemusím bát...? Děkuji
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|