Bazalka je ve více druzích.
|
|
|
|
Lenka U. - Bronzový Zahrádkář (71) - 114.199 (?) 30.6.2008 9:22
Zdravím, když už je řeč o bazalce, docela by mě zajímalo, jestli se jedná o pravou letničku, nebo jestli jde o trvalku, která se u nás chová jako letnička, protože zmrzne. Pravidelně mi totiž bazalka přezimuje v květináči na okně, likviduji ji až v létě, když mi naroste nová. Letos je ale obzvlášť pěkná, až je mi jí líto, tak si říkám, co se stane, když ji přesadím do většího květináče a nechám ji ještě přes jednu zimu. Má šanci, co myslíte?
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lenka U. - Bronzový Zahrádkář (71) - 114.199 (?), 30.6.2008 9:22
Zdravím, když už je řeč o bazalce, docela by mě zajímalo, jestli se jedná o pravou letničku, nebo jestli jde o trvalku, která se u nás chová jako letnička, protože zmrzne. Pravidelně mi totiž bazalka přezimuje v květináči na okně, likviduji ji až v létě, když mi naroste nová. Letos je ale obzvlášť pěkná, až je mi jí líto, tak si říkám, co se stane, když ji přesadím do většího květináče a nechám ji ještě přes jednu zimu. Má šanci, co myslíte?
|
|
|
|
|
|
|
Rade91 - (43) - 243.189 (?), 11.7.2008 0:48
Zdravím. Pokud bazalku schováte na zimu do bezmrazé místnosti, tak by Vám měla určitě přezimovat, a po zmrzlých ji zase můžete dát ven. Nechci dělat reklamu, ale zahradnictví Krulichovi nabízí bazalku, která má být vytrvalá, měla by přezimovat venku... Já jsem si tam obědnal bylinky zrovna dnes mi došly a musím říct, že byli v perfektním stavu, vzrostlé a pěkně zabalené, a cenově se to taky dá, takže chválím! Přeji mnoho úspěchů!
|
|
|
|
|
|
|
host - 143.205 (?), 11.7.2008 6:13
Zdravím Vas a dík za zkušenost...
|
|
|