Mno, vysušená, přesolená krkovice je fujtajbl, ale dobře naložené maso, šťavnatý steak, nebo drůběž, vepřová žebra, zelenina, nebo i Pizza (ale koneckonců i ta krkovice) udělaná v Cadacu vždy sklidí potlesk na otevřené scéně.
Kvalita připravovaného masa koreluje s kuchařskými dovednostmi grilujícího, nikoli s grilováním jako takovým. Příkrý odsudek tohoto druhu přípravy masa není příliš uvážený.
"Žádný gril- dobrý gril" je stejně pravdivé prohlášení, jako "źadná trouba, dobrá trouba" , protože jsem v ní při prvních pokusech spálil bábovku a vysušil kachnu....
Příprava v alobalu je samozřejmě možná a pro některé druhy mas i optimální, není však vše objímající. Seatnuv hrnec je krásná věc , která jistě udělá jednorázově radost dětem i dospělým, ale pokud čekám větší společnost a chci všechny dobře a včas zasytit, pak dám při zahradní oslavě vždy přednost kotlovému grilu.