Vepřová žebra



vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 67.66 (?)
15.11.2012 21:35

Je to docela jednoduché a rychlé. Žebra jsem nakládal do slaného láku jenom 1-2 dny (raději ne víc, kosti se rychle kazí). Uzení je poměrně krátké, asi jako klobásy, klidně i méně. Po vyuzení je dobré žebra povařit -  maso trochu nabude na objemu a jde lépe od kostí.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 28.22 (?), 15.11.2012 14:42, zobrazeno: 16555x

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na naložení a uzení žeber díkyindecision

   
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 67.66 (?), 15.11.2012 21:35

Je to docela jednoduché a rychlé. Žebra jsem nakládal do slaného láku jenom 1-2 dny (raději ne víc, kosti se rychle kazí). Uzení je poměrně krátké, asi jako klobásy, klidně i méně. Po vyuzení je dobré žebra povařit -  maso trochu nabude na objemu a jde lépe od kostí.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?14:40
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika