Uzený kanec



      
Marvella - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (820) - 48.194 (?) 
11.6.2013 9:55

Dobrý den, tak to s Vámi naprosto nesouhlasím. Kančí maso je považováno za jedno z nejlepších co se týče zvěřiny (říká se, že nejlepší je daněk, ale to já bych neřekla). Je vidět, že s tím nemáte buď žádnou zkušenost nebo Vám prostě zvěřina nechutná. Marcela

  
         
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 92.38 (?), 11.6.2013 10:33

Kance by mě taky udit nenapdlo. Nejspíš proto, že zvěřina je pro mě lahůdka. Uzené sice do mjisté míry taky, ale tam specifickou chuť masa překryji chutí a vůní kouře. U tak běžného masa, jako vepřové, je to vhodné chuťové zpestření, u zvěřiny mi to přijkde škoda.Tím nezpochybňuuji, že odřezky méně kvalitní části zvěřiny jsou ideální surovinou do klobás.
    Má-li ovšem někdo tolik zvěřiny a kančího, že mu leze krkem, necht kance udí.  .

   
host - 218.59 (?), 5.5.2019 22:16

U divočiny je to stejné jako u vepřového jen se musí našpikovat česnekem a slaninou nakládám max na 10 dní a super. Nikdy nepoužívám pragandu jen obyčejnou sůl. Na pečení, koření které mám rád a přidám vždy buď víno ještě lepší je jakýkoliv likér kromě slivovice nejlépe barevný po dvou dnech je maso hezky křehké

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika