Udena tlačenka



host - 72.149 (?)
3.11.2016 16:18

Tlačenka k uzení je naplněná prakticky bez "polévky" a po naplnění se na ni dá deska, která se zatíží, aby se zbytek vytlačil. Já mám rád naši domácí tlačenku, a ten rosol mi z ní chutná nejvíce. To v té uzené tlačence není. Také mě připadá uzená tlačenka trochu těžší do žaludku.

FO

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 168.31 (?), 2.11.2016 11:22, zobrazeno: 17063x

zdravim priatelia...

podelil by sa niekto o skusenosti s vyrobou a udenim?ci to stoji za tu namahu udit tlačenku, ci je rozdiel v chuti oproti klasickej velmi rozdielny

   
host - 92.46 (?), 2.11.2016 18:43

Tak to je dotaz, tedy... To jsem tady nečekalcool. Třeba se k tomu odborně vyjádří filozofové místního fóra, protože jestli projde kouř přes igelit - to vyžaduje rozvahu a hlubokou úvahu.

Za mě, já bych tu tlačenku zkusil vyudit v PET flašce...

      
host - 168.31 (?), 2.11.2016 18:50

staci ju naplnit do bravcoveho zaludka vy absolvent filozofickeho institutu

         
host - 92.46 (?), 2.11.2016 20:00

Keď to vieťe, prečo sa pýtaťe...
Mě nadzvedla ta blbost "udit tlačenku". To příště budeme péci špagety a pojídat šlupky od ořechů?
Ach jo...

            
host - 72.149 (?), 2.11.2016 20:22

To, že to neznáte neznamená, že to je blbost. Manželka je slovenka a tam jsem to poznal. Při zabíjačce a tlačenka plní do žaludku a močového měchýře. Uzená tlačenka tam je běžná věc, dá se někdy koupit i v obchodě. Můj syn ani jinou nejí. Je trochu jnak kořeněná- je s paprikou a dá se na ni rychle zvyknout.

FO

               
host - 17.210 (?), 3.11.2016 10:37

Tlacenka "udena" sa da spravit aj tak, ze sa do nej pouzije priamo aj udene maso

                  
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 67.66 (?), 3.11.2016 11:25

A co udělá v udírně ten rosol - polévka, kterým je maso v tlačence zalité? Podle mě uzení tlačenky nemá žádný smysl. Její trvanlivost to asi nezvýší. 

                     
host - 72.149 (?), 3.11.2016 16:18

Tlačenka k uzení je naplněná prakticky bez "polévky" a po naplnění se na ni dá deska, která se zatíží, aby se zbytek vytlačil. Já mám rád naši domácí tlačenku, a ten rosol mi z ní chutná nejvíce. To v té uzené tlačence není. Také mě připadá uzená tlačenka trochu těžší do žaludku.

FO

                     
host - 72.155 (?), 3.11.2016 19:16

co je to za tlacenka bez rosolu? Nemam dostatocnu predstavivost,...je to tlacenka?

                     
host - 92.46 (?), 3.11.2016 19:38
No právě, ale podle našich slovenských bratrů to tlačenka je. Mě to spíše dle popisu připomíná kořeněnou šunku, ale budiž... Třeba se tady budou ještě udit i jitrnice :)
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Pracovní stůl skládací26.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika