Ubytek vahy po vyuzeni klobas



host - 158.206 (?)
16.2.2017 9:49

Udím klobásy už několik let při teplotě 60-80 °C 6,5hodiny a úbytek je zhruba 10%.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

                     
host - 158.206 (?), 16.2.2017 9:49

Udím klobásy už několik let při teplotě 60-80 °C 6,5hodiny a úbytek je zhruba 10%.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?14:40
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika