Dobrý večer, tak jem uvařil vynikající tláču. Dal jsem papinovat předek králíka, kousek bůčku a zeleninový bujon. Do papiňáku jsem mimo jiné vložil nerezový košíček s bobkovým listem, novým kořením, celým pepřem a jalovcem, každý ať si nasype podle chuti. Papinoval jsem hodinu, maso jsem nakrájel na kostky, do polévky jsem dal lžíci octa, půl lžičky drceného pepře, lžíci soli,4 lžičky majoránky a rozbil jsem půl palice většího česneku, ale může být i více dle chuti. Dál jsem rozmíchal a přilil 0,5l želatiny, protože jsem u řezníka nesehnal vepřové kůže na pojivo, ale prakticky želatina nemá vliv na chuť. Směs klasicky promíchám a rozleji do tlačenkových sáčků. Dále pak pravidelně otáčím, dám do lednice a za půlden se tlačenka nechá jíst. Roman