Ako súsenosti nemám. Ale na 99% sú to zbytočne vyhodené peniaze a ďalšia rároha čo zavadzá.
Bohato stačí akákolvek rúra na pečenie, ktorá má mód "ohrev s ventilátorom!"
Spravil som z hranolov 10x10mm a hliníkového jemného pletiva sitká na mieru a suším. Pletivo som upevňoval sponkovačkou.
Vždy musia byť dvierka pootvorené! Dávam varechu alebo utierku.
Pravidelne suším hríby, ovocie, bylinky, akurát mením teplotu a dobu sušenia
A klobásy a mäso dedo aj tatko vždy nechývali volne sušiť zavesené v špajzi.
V rúre sa to len urýchli.
A ani som nikde na nete nenašiel sušičku čisto na mäso, klobásy alebo salámy.
Zvážil by som aj túto možnosť a za ušetrené kačky spravil klobásy a salámy