Stavba udírny s grilem svépomocí
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 179.183 (?), 3.9.2011 9:10
dalo by sa ku grilu a udiarni prirobit aj pec na picu v altanku ak mate dake foto alebo nakres dakujem
|
|
|
|
|
|
|
Mezek - (17) - 152.254 (?), 20.8.2011 13:41
Pokud jsou ty cihly jak se říká dvakrát pálené, určitě vydrží.Mezi šamot.plátky ať je malá mezera na dilataci.Ohledně těch šroubů to stačí jeden... V tom neumím spolehlivě poradit.To říkám upřímě Nebudu tu machrovat když s tímto nemám zkušenost.Zkus kamnáře či krbaře... ahoj kéž se zadaří.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Josef.pilát - (1) - 183.110 (?), 25.8.2011 19:34
Dobrý den chataři a zahradníci, potřebuji radu, mám na zahradě hromadu žulových a pískovcových kamenů a potřebuji návod na stavbu zahradního krbu s grilem, předem děkuji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mezek - (17) - 152.254 (?), 27.8.2011 18:51
Souhlas ty hmoždinky.Hlavně s citem dotahovat šrouby.Spíše nechat volné...
|
|
|
|
|
|
|
Maty - Zlatý Zahrádkář (976) - 92.43 (?), 22.9.2011 15:29
Přátelé,
jako zakladatel tohoto vlákna můžu konstatovat, že i díky němu jsem načerpal dostatek informací a odvahy, realizovat vlastní stavbu . Stavbu jsem v létě dokončil, z jejího průběhu mám spousty fotek, pokusím se je umístit někde na internet (v tomto jsem naprostý laik, tak budu zkoušet...), fotil jsem hlavně detaily jednotlivých postupů.
Gril i udírnu jsem s rodinkou řádně odzkoušel a musím konstatovat, že vše funguje na jedničku. Dodělat musím ještě stříšku (něco si přece musím nechat na příští rok...) a pověsit lopatku, hráblo a smetáček.
Přikládám pár fotek, pokusím se zbytek šoupnout na internrt.
Martin
|
|
|
|
|
|
|
|