Saze na mase - proč?



host - 227.2 (?)
12.4.2013 20:01

preschle piliny, jako palivo, mozna velky tah, chce to kazde druhe polinko brat z kyble s vodou, neni tak suche uzene a saze, asi nebudou se tak tvorit, letat.Mozna mate malou vzdalenost od topeniste do udirny, chce to, alespon metr trubek, pokud topite primo pod udirnou, chce to nejakou prepazku, aby to neslo primo na maso.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 238.161 (?), 23.2.2013 16:15, zobrazeno: 14525x

Dobrý den prosím o radu. Proč se mi na mase a klobásách usazují saze a proč tam vůbec jsou... topím ovocným dřevem... třešeň apod.  Jdou potom z masa lehce omýt, ale nevypadá to dobře. Dříve se mi to nikdy nestalo... kde je chyba?

   
Oxalistriangularis - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (578) - 23.128 (?), 26.2.2013 12:36

Jestli to nebude tím, že moc fajrujete?

   
host - 227.2 (?), 12.4.2013 20:01

preschle piliny, jako palivo, mozna velky tah, chce to kazde druhe polinko brat z kyble s vodou, neni tak suche uzene a saze, asi nebudou se tak tvorit, letat.Mozna mate malou vzdalenost od topeniste do udirny, chce to, alespon metr trubek, pokud topite primo pod udirnou, chce to nejakou prepazku, aby to neslo primo na maso.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika