Zdravím.Já to co je kombinované moc nemusím.Dělám taky podle (rpstylle) např. bůčky ale já jen napichuju.24% lák, deci na kg masa.Napůl praganda/sůl.Vodu na rozvlažení troch osolím a je to akorát.Jde mi o to aby to bylo dobré na jídlo, ne abych měl perfektní lák po celou dobu 4 týdnů.To už mám za sebou.Česnek jen potřu, méně je někdy více. Pro ty co začínají, vlastně i pro mě, protože já vlastně stále začínám.Všechno se snažím zapisovat.Váhy, zhruba postup, čas apod. U klobás koření, váhy,čas a třeba i počasí.To jsem nikdy nedělal.Pokud by jste se rozhodli pro nastřikování, nešetřete při nákupu stříkačky a marinovací jehly.Já jsem šetřil a asi koupím lepší.Ucpává se tukem .Vše je ve vláknu např.Uzeni bucek 1.12.2016