Plynový gril a lávové kameny



host - 164.54 (?)
8.5.2013 14:15

Nazdarek.
Co jsem se docetl ja a jak to i provozuji je: 15min valim plyn naplno, pry se pri tom vypali z kamenu mastnota. Potom griliju, horaky mam zapalene a reguluji si ohen podle toho jak potrebuju teplotu. Po dokonceni grilovani opet valim 15 minut na plno na vypaleni.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 150.19 (?), 14.4.2013 22:09, zobrazeno: 4422x

Chtěl bych se zeptat, lávové kameny se mají nechat rozehřát 10-15 minut. Ale co pak dál... vypnout hořák nebo jen utlumit oheň?? V návodu je napsáno že hořáky můžou být zapáleny pouze při otevřeném poklopu.Prosím oradu jak na takovémto grilu pracovat. Předem děkuji Ldislav Stnad

   
host - 164.54 (?), 8.5.2013 14:15

Nazdarek.
Co jsem se docetl ja a jak to i provozuji je: 15min valim plyn naplno, pry se pri tom vypali z kamenu mastnota. Potom griliju, horaky mam zapalene a reguluji si ohen podle toho jak potrebuju teplotu. Po dokonceni grilovani opet valim 15 minut na plno na vypaleni.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika