Klobásová směs



vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 92.38 (?)
13.6.2012 9:26

Samozřejmě to lze - podle pravidel pro zavařování masa (dvojí sterilace nebo autokláv). Otázkou je, jak se vaření projeví na chuti a jestli procesem sterilace se nerozdělí jednotlivé složky směsi (tuk nebude plavat na povrchu jako u "amatérské" paštiky).
  Pokaždé, když narazím klobásy, zbude mi ve velkém masomlýnku s narážkou ještě cca 60dkg hmoty, kterou už nelze dobře do střev dostat. Obvykle ji upečeme jako sekanou.  Ale jestli bych si přál mít té hmoty několik kg ve sklínkách, to nevím. Klobásový tvar a uzená příchuť je přeci jen cosi lepšího.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 129.250 (?), 13.6.2012 0:04, zobrazeno: 12575x

Dobrý den Velice mě chutná klobásová směs.Dělá ji Hamé je to konzerva.Bylo by možno udělat si ji sám???Jestli udelat normalně směs na klobásy a nacpat do sklinek a zavařit??? Děkuji za rady.

   
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 92.38 (?), 13.6.2012 9:26

Samozřejmě to lze - podle pravidel pro zavařování masa (dvojí sterilace nebo autokláv). Otázkou je, jak se vaření projeví na chuti a jestli procesem sterilace se nerozdělí jednotlivé složky směsi (tuk nebude plavat na povrchu jako u "amatérské" paštiky).
  Pokaždé, když narazím klobásy, zbude mi ve velkém masomlýnku s narážkou ještě cca 60dkg hmoty, kterou už nelze dobře do střev dostat. Obvykle ji upečeme jako sekanou.  Ale jestli bych si přál mít té hmoty několik kg ve sklínkách, to nevím. Klobásový tvar a uzená příchuť je přeci jen cosi lepšího.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika