Tož asi tak:
Mám více než 10 roků gril Weber na dřev. uhlí 47 cm a Weber na plyn kartuš. Pro mne ideální kombinace. Na dřevěném uhlí (briketách) dělám jenom s bočním topením. A to maso v kuse kýta, bůček a také kuřata na otočném rožní (nechal jsem si vyrobut meziktuží o výšce 15 cm o otvoty na rožeň s motorkem). Rodina a přátelé jsou spokojeni - moc nemluví - s plnou pusou...
Na plynu dělám rychlovky. A to steaky, hambáče, vykostěné kuřecí stehna, cukety...
Takže Weber je dobrá volba. Musím ale říci, že mám i gril Banika a kamenný krb a udírny...
No zkrátka na všem se dá připravit dobrá mňamka. Jen vědět co to chce. Kvalitní surovinou počínaje, přípravou, naložením a ugrilováním, vyuzením konče.
Tím chci říci, že i různé napodobeniny kotlových grilů Weber za pár stovek jsou dobré. Když to umíte. Jediný rozdíl je v životnosti materiálu. Neschováte to párkrát a rez udělá své. Tož tak...