Též letos zkouším dýmogen prvně a už mám za sebou dvojí uzení masa jednou sýry a právě teď udím vepřové klobásy.Výsledky jsou více než uspokojivé a sýry dokonce lepší než předtím a to mám dýmogen vlastní výroby.Myslím že kondenzát se bude tvořit vždy-část z paliva a část ze vháněného vzduchu.Postupně vychytávám mouchy a snad do jara budu spokojený, nejvíc mě trápí množství kouře při chladném uzení je ho až moc.Proto vyměním vzduchovač za o něco slabší a s regulací výkonu, na teplotu mám obyč spirálu ze staré trouby cca 1000W a docela levný termostat na boiler v rozsahu myslím 15-77 stupňů.Protože kromě budoucích specialit udím od 40 do 60 stupňů je dostačující, dobrý výsledek dávají čisté bukové pelety biomac ke konci uzení promíchané se štěpkou z ovocných stromů.