Všechny díry dole zaslepit, vyvrtat pouze jednu díru na zapálení 8mm. ta vám bude stačit i na přisávání vzduchu. kouř v zásobníku má být pouze v případě, že je tam již málo štěpky. kouři zdar
Muzu potvrdit, ze jak to mate vy, tak mi to taky funguje... Spis pprad premyslim, jak zamezit tomu, aby se na horni vicku nesrazily kapicky vody a zbytecne to neteklo dolu... Rikate ze nechat plne dno a cca ty 2 az 3cm odspod nechat ty dve 10mm dirky, ze to tahne malo? A dela to bordel? Premyslel jsem i o zatepleni celyho dymboxu, aby se nerosily steny... Ppradi nekdo? Deeekuji 😉
Všechny díry dole zaslepit, vyvrtat pouze jednu díru na zapálení 8mm. ta vám bude stačit i na přisávání vzduchu. kouř v zásobníku má být pouze v případě, že je tam již málo štěpky. kouři zdar
S kompresorem bych byl opatrný - musí mít kvalitní odlučovač kompresorového oleje, jinak je vzduch mastný od syntetických víceméně jedovatých olejů a to doufám v udírně nechcete.
Tak já nevím jestli si dobře rozumíme, ale než jsem si udělal svůj generátor kouře tak jsem prohlédl hodně videí Preci tam musí být nějaké dmychadlo a já ho tedy mám v podobě akvarijniho kompresurku a ne nějaké monstrum z náklaďáku které potřebuje odlučovač oleje.To moje je absolutně suché a podmínka je, aby dávalo 200-300 litru. Dá se to seskrtit do nuly.Dal mám samozřejmě derovany rošt a po obvodě 2 osmičky dírky. Nechcipne to za celou noc. Cigareta vám taky zhasne když netahate a necháte ji ležet na popelniku.Da se to seridit tak ze to nevyhori za celou noc. Mluvím o studenem uzeni kde udim 25 hodin. To znamená v udirne do 24 st dig.teplomer udržuje +-2 st. Čína