Domácí salámy a klobásy bez uzení



host - 129.127 (?) 
14.2.2015 19:35, zobrazeno: 39529x

Máte někdo praktické zkušenosti s výrobou domácího salámu a klobásů bez uzení? Můžete dát návody? Udírnu nemám a jíst ty blafy z obchodů s 50-60% masa za 160-Kč a více za kilogram se mě už opravdu nechce. V šunkovaru si děláme kuřecí a hlavně vepřovou šunku, chtěl bych se posunout dál. Děkuji

  
   
host - 75.21 (?), 15.2.2015 5:19

Něco jsem psal ve vláknu "Fuet".

Jinak dobrý recepty jsem našel taky na internetu třeba tady.

      
host - 6.78 (?), 14.3.2015 16:13

Pisal som to tu už v inej téme o udení domácich klobás, u nás je už dlhé roky zvykom, v zime klobasky udit, a v ostatných obdobiach roka spravit klobásky podľa rovnakého receptu, naplniť do čriev a zamraziť, a tieto klobasky potom postupne konzumovat pečené na domácej masti / sádle/, prípadne grilovať. Klobasky pre tento učel robime menšie, tak do 15 cm maximalne. Ja osobne milujem aj túto masť ked stuhne.. je taká červenkastá po paprike z klobások... je to neskutočná dobrota na chlieb a s cibuľou cheeky   

         
host - 132.133 (?), 4.4.2015 18:11

domáca sušená saláma.

            
host - 130.229 (?), 19.5.2021 3:06
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika