Čistý uzený je to normální?



                     
host - 41.12 (?) 
25.10.2015 12:17
Rozptylovac
rozptylovac
rozptylovac
  
                     
host - 4.146 (?), 2.12.2015 21:44
Už udime
uzeni
uzeni
            
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 236.1 (?), 20.12.2014 9:16

Dub je špatně

Buk je sice lepší, ale i dubem se dá udit v pohodě, na chuti masa se nic moc nezmění.

.Stropem to musí jít ven.Jak můžete udit, když píšete, že    Komín je z větší části uzavřený

Prodávají se udírny bez komínu, s otvůrky pod stropem. Kouř si vždy najde cestu ven z udírny. Větším problémem než špatný tah bývá příliš dobrý tah a dokonalé spalování bez vzniku aromatických látek v kouři. Když udírnu rozehřívám a vkládám do ní maso, mám komín otevřený, když maso oschne a zatáhne se, položím ze 3/4 na komín cihlu až kouř začne unikat i spárami u dvířek. 

         
Pavel Kocúr - (6) - 255.5 (?), 29.9.2015 14:07

Dobry den mohl bych Vás poprosit o foto dna udírny toho rozptylovače kouře?

Předem moc děkuji

Koci22@seznam.cz

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika