Cena domácích uzenin, 15.10.2015 Maso kupuji v průměru cca za 70kč většinou mi vychází syrové kilo klobás na 80 - 90kč i s kořením a střevy. Nezapočítaná práce a uzení. Proto bych rád nějakou prodejní cenu.Odbyt mám velký a zatím velká spokojenost všech.
Cena domácích uzenin, 15.10.2015 Dobrý den lidičky
Měl bych na Vás menší dotaz ohledně ceny za domácí klobásky či uzené.
Mohli by jste se zde podělit se mnou s Vašimi názory či zkušenostmi za kolik prodat doma vyrobené klobásy či uzené maso?enlightened
Já prodávám... celý příspěvek >
Cena domácích uzenin, 15.10.2015 Dobrý den lidičky
Měl bych na Vás menší dotaz ohledně ceny za domácí klobásky či uzené.
Mohli by jste se zde podělit se mnou s Vašimi názory či zkušenostmi za kolik prodat doma vyrobené klobásy či uzené maso?
Já prodávám klobásy 180kč/kg... celý příspěvek >
Menší dřevěná udírna, 29.9.2015 Mohu poprosit o více fotek a dna udirny toho rozptylovace. mně se stava ze mi jde teplo moc na jednu stranu.
předem moc dekuji Pavel
Koci22@seznam.cz
Čistý uzený je to normální?, 29.9.2015 Dobry den mohl bych Vás poprosit o foto dna udírny toho rozptylovače kouře?
Předem moc děkuji
Koci22@seznam.cz
Tuhé střívko klobásy, 28.9.2015 Dobrý den.
O víkendu jsem také dělal klobásy. Uvnitř nadherné šťavnaté měkoučké a střívko(vnější kraj tuhý), udím s topeništěm cca 1,8m od udírny. topím na 50 - 60°C a to cca 24 hod. Klobásy jsem vkládal do vyhřáte udírny. Topím i přes noc a... celý příspěvek >