tedy - celého-usmrceného, staženého a většinou bez hlavy, zato s játry bez žluči a při zájmu i srdce a plíce, popř i ta hlava(bez světel)
Prodáváte králíky? Za kolik - od kusu nebo kg? Uctujete si priplatek za rozbourani (oproti vcelku)?
Podle zájmu. Když přepálíš cenu, zústanou na oběd doma..
.Jinak ale-200kč za celého, pokud je třeba rozbourat, je to bonus, bez přirážky
Mohu se zeptat na okres/mesto? Jina cena zřejmě na vesnici, jiná na městě.Dekuji
Bez hlavy se prodávat nesmí, podle vyhlášky o prodeji ze dvora.
Kouzlo zakázaného ovoce-ono se toho nesmí...
Ono se hodí kouknout se na králíkovi zuby - jestli má hlodavé řezáky nebo špičáky kočkovité šelmy...
...nebo norek, liška, mýval...
Králík je drahé maso.200kč za celého nic nevypovídá.To může být 1 kg nebo 2 kg.Aby se na mě někdo šklebil že jsem drahý, tak si je raději sním sám.Ať si jdou koupit za 46kč kuře.Májí to levnější.
Kupujte králíka vždy s hlavou pevně spojenou s tělem-to kvůli kontrole špičáků... SPCH