Dobrý den. Děkuji moc za rady. Ještě jsme se do ní nedaliu a letos nás navíc čeká rekonstrukce celého RD, tak nevím. Ale bylo by to třeba. Nedávno jsem viděla králíkárnu postavenou z regálových konstrukcí a vydřevenou, tak jsem si myslela, že tak dopadneme pro zdánlivou jednosuchost, ale když říkáte, že kov zničí moč dříve než dřevo, možná na tom něco bude. Co se týče kupování králíkárny, zdá se mi to jako příliš drahý nákup. Otec vloni kupoval králíkárnu se čtyřmi kotci a stála ho skoro pět tisíc korun. Možná to nebyl uvážený kup, ale i tak se mi to zdá prostě strašně moc peněz a hlavně, k čemu by pak bylo všechno to dřevo, které tchán schraňoval po dvacet let? Vždyť to se jednou bude hodit. Ještě se zeptám, máme teď nově vržená mláďata, jedna je týden po okocení, druhá tři dny., Zatím jsou všechna živá, i když na vsi jsou letos nějak potíže, s kým mluvím, tomu samite mladé vtahaly. Moje matka tvrdí, že nejlepší je samici dát nahonit šestý den po okocení, dělají to tak snad od pradávna, teda co pamatuju, mě se to zdá ale jako velkochov, prostě ta samice přece musí hrozně trpět ne? Máte nějaké osvědčené rady? Děkuji a přeji velké zahradnické i chovateské úspěchy. Jana