z duvodu mimoradne dobrych podminek jiz lze vysevat, vse je kypre oschle, idealni a mam jiz srovnáno, krome petrzele a mrkve, co lze jiz nyni vysevat-šel by spenat, cibule, hrach, redkvicky, kopr-mysleno vysev ven, díky za tipy
V rámci Zelená úsporám se na některých panelových domech likvidují copilitové stěny, které nevyhovují z hlediska tepelné izolace. Takové skleněné copilitové profily používám již několik let při přímých výsevech kořenových zelenin, okurek, kopru apod.Pro názornost přikládám obrázek výsevu ředkvičky Vinara F1 z 19,3,2012 a současný stav výsevu z dnešního dne. Tyto profily se mně osvědčili víc než netkaná folie. Dnes jsem také dostal příslib dodání dalších 15-ti kusů těchto profilů o dělce 2,5 m. Je poměrně těžké rozdělit stěnu orientovanou na sever (copility praskají). Lepení na jižních stěnách je již sluncem rozloženo (v mém případě po 20-ti letech), takže většinu copilitů se podaří zachránit.
z duvodu mimoradne dobrych podminek jiz lze vysevat, vse je kypre oschle, idealni a mam jiz srovnáno, krome petrzele a mrkve, co lze jiz nyni vysevat-šel by spenat, cibule, hrach, redkvicky, kopr-mysleno vysev ven, díky za tipy
V loni a letos opět mě nevzešla petržel.Pokaždé zasety dva druhy a nic.Nevím čím to může být.Jednou jsem měl vlastní semínka a i když bylá stará několik let tak klíčivost byla stopro.V loni jsem zasadil tři kořeny petržele na semeno z Teska a všechny shnily což je taky divný.