Podivné chování kočky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 252.24 (?), 18.1.2013 13:27
Lído já bych jinou kočičku ráda, ale zatím nemám nějak odvahu, snad časem, až trochu zapomenu, mám na půdě ještě jednu Micinu, nemazlí se nenechá se pohladit, přijde jen k misce když donesu krmení, to mi zatím stačí.ona se nám sem stejně co není Mourin nějaká číča nastěhuje, on byl dobrý strážce, co dospěl netroufla si sem žádná kočka, taky jsem ve vsi větší kočku neviděla.A ta čiči na fotce co jste vložila je vaše???Nádherný chlupáček.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 252.24 (?), 18.1.2013 14:53
Konvalinko zdravím, máte krásné kočky!!Ten můj byl jen obyčejný vesnický chasník, ale poslouchal víc jak náš pes.On se taky toulal a já ho přivolávala pískáním, když byl doma nebo na dvoře stačilo zavolat pojď ke mně a on přišel.Na toto naše Jess vůbec nereaguje :-)))Co se týče toho problému, veterinář tvrdil to stejné, neurologický problém.Buď nádor nebo stresující zážitek co nedokázal zpracovat.Nemocný nebyl.Taky říkal že to zná u psů, ale kočku do ordinace mu s tímto problémem ještě nikdo nepřines.
|
|
|
|
|
|
|
host - 220.186 (?), 18.1.2013 17:17
To mě moc mrzí, že už Mourin není... Ale je to asi pro něj lepší... Třeba ta číča z půdy přivede koťátka a nějaké vám padne do oka
Ano, ten kocourek je můj. Doma mám starou fenku westíka (15let+4měs), také mne to asi brzy čeká, už má problémy. Na zahradě pak tři kocoury (Zorra -toho z fotky, zlatého Sandyho a bílo-mourovatého Áťu) a jednu tříbarevnou kočičku Barunku. Tomu z fotky už byly teď v říjnu dva roky a je hrozný mazel.
|
|
|
|
|
|
|
host - 252.24 (?), 18.1.2013 17:44
Panečku to je nadílka, krásná fotka.Koťátka od Miciny nebudou, dvoje jsem už odchovala a pak jsme ji museli odchytit do sklopce a nechat vykastrovat.Koťata jsem si nechat nemohla a udat je do dobrých rukou byl čím dál větší problém.Lído já mám kočky strašně moc ráda a do oka mi padne jakékoliv koťe, ale teď opravdu žádné domů nechci.Na podzim nám auto srazilo Pražskýho krysaříka, Deníka a teď Mourin, je toho na mě už nějak moc.Snad časem až se to trochu srovná.
|
|
|
|
|
|
|
micuko - Zlatý Zahrádkář (712) - 252.24 (?), 18.1.2013 17:50
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 143.17 (?), 18.1.2013 18:26
Jééé, tolik koťátek... to je paráda Mám ráda všecna zvířata, i ty myšky, ale šťeňátka a koťátka - to je bomba. A ještě větší, když jsou dohromady a můžou si spolu hrát. Naposled to měla tak mamka. Všechno souhra náhod, nechtěla ani fenku(přinesli ji sousedovic děcka, že ji jinak otec zabije ) a stará kočka jí zrovna umřela... a ve starém stavení s hospodářstvím je kočky třeba. A tak mamka, která odjakživa kočky nemusela, když viděla jak se ti dva muchlujou, jak je kočinka mazlivá, najednou zjistila, že je to milé stvoření a po 60letech soužití s kočkama(vedle koček)...je teď má ráda Konvalinka
|
|
|
|
|
|
|
Jarda Slatinany - Stříbrný Zahrádkář (275) - 209.88 (?), 26.1.2013 20:38
Přijměte moji kondolenci za Mourina. Je jen škoda, že se nezjistila příčina jeho podivného trápení třeba pitvou. Mohlo by to být poučné pro další chovatele i chovance.
My jsme kdysi darovali kotě a to poměrně záhy chcíplo. Majitelé ho nechali pitvat a zjistilo se, že bylo zamořené škrkavkami. Celkem klasika, ale aspoň to k něčemu nakonec bylo.
Naše kočka měla na jaře nějakou otravu. Objevila se po dvou dnech abcence a sotva lezla. Zadek jí padal střídavě doleva a doprava. Na zadku měla přilepeného slimáka. Asi někde hekala pod keřem, protože se připlazila ze živého plotu. Podle mě sežrala nějakou otrávenou myš. Blanky v očích měla stále asi do poloviny oka a tak trochu zešikma. Vypadala jak feťák po velký ráně. Jezdil jsem s ní minimálně týden na veterinu na nějaké injekce. Trvalo jí ještě asi měsíc, než byla úplně ok. Je také kastrovaná a vet. nám řekl, že by tyhle kočky měly žrát jen nějaké kyselejší granule, specielně vyráběné pro kastrované kočky, a že si myslí, že měla ledvinovou koliku. Jenže ty spec. granule jsou pěkně drahé. Sice jsme jí je dávali, ale když došly, pokračovali jsme krmením klasikou a v pohodě. Kočka je od té doby bez problémů. Asi to byla opravdu spíš otrava. Po pár měsících zase měla najednou ty blány přes oči. Někdo kolem nás má asi oblibu v heparinových granulích pro myšičky. V té době jsem už měl zkušenosti s MMS. Dal jsem jí postupně pár kapek, dohromady asi 10, oči byly čisté a otrava fuč. Dával jsem jí MMS injekční stříkačkou s kouskem vzduchovací hadičky přímo do huby. Párkrát polkla a bylo to. Strkat jí do huby prášek na odčervení je proti tomu bojovka, ze které nikdy neodejdu zcela bez poškození.
Jedna moje známá v současné době bojuje s rakovinou u boxera. Má ji asi všude možně vevnitř a dere se i na povrch. Nad levým okem má takovou jako velkou bradavici, která rychle roste a v kůži jich objevila dalších asi 10. Pejsek byl minimálně na jedné operaci, kdy mu vyndávali nějaké nádory zevnitř. Jen ležel, hekal a neustále ucvrkával moč. Energie nula. Vet. navrhoval vyříznutí i těch povrchových nádorů, ale to by asi stejně nepřežil a majitelka uvažovala o uspání. Pak jsme zkusili MMS. Už po dvou dnech to byl úplně jiný pes a do týdne se jeho stav výrazně zlepšil. Nádor nad okem majitelka posrřikuje rozprašovačem, načež ho vždycky kus odumře. To samé v kůži. Nejdřív to nechtěl pít, ale zvykl si a teď chlemtá MMS v pohodě. Po dvou měsících to sice stále vypadá na remízu, ale třeba se to jednou zlomí ve spontánní remisi. I když má pejsek už 10 let věku, dáme mu ještě šanci. Sice zhubnul, ale žere pěkně a energie má jako dřív.
Moje osobní zkušenosti jsou zatím jen s detoxikací naší kočky, která proběhla bleskově, a s léčením třech silně nemocných kapříků, daných prodejcem na odpis a likvidaci. Plavou si dodnes u mě v jezírku, jen jim na těle zůstaly šrámy po bolácích a jednomu chybí vyhnilá ploutev. Myslím, že na rybách to asi ještě nikdo nezkoušel. Tři kapři s bakteriálním, nebo virovým onemocněním to rozchodili. Hrouzky se silným zaplísněním jsem nezachránil.
O MMS tu píšu jako o velkém a levném pomocníkovi, který je kdykoli po ruce v plné síle a který se snadno aplikuje. Víte o tom někdo něco?
Mimochodem-já sám od té doby, co ho znám, nevím co je nemoc. Chodím si mezi marodama zcela bezstarostně. Samozřejmě nezapomínám na vitamíny a zdravou stravu. Chřipka - nemoc k smíchu. Nevím ale, jestli je to výhra. Všichni marodí a já jsem furt v práci.
|
|
|
|
|
|
|
host - 88.99 (?), 3.2.2013 23:38
Dobrý den, a co je přesněji to MMS?
|
|
|