Lze zachránit polom smrku?

Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.199 (?)
6.11.2017 20:32
146.196: Nie, strom vytvorí nové výhonky tesne pod líniou zlomu, ktoré budú smerovať kolmo (resp. v ostrom uhle) nahor a jeden z nich prevezme úlohu dominantného terminálu. Porastú rýchlo. Samozrejme, všetky predpovede ktoré tu odzneli (moju nevynímajúc) sú len v rovine predpokladov, čas ukáže ako to bude naozaj. Optimistickú prognózu si dovolím vysloviť aj preto, lebo doma mám na dvore 3 vzrastné ihličnany, ktoré musím udržiavať v určitej výške kvôli elektrickému vedeniu nad nimi (foto). Takže viem aký "masaker" musím z času na čas na ich vrchole spraviť a aj to ako potom regenerujú. Verím že aj Váš strom to zvládne. Ak by aj nie, na jeho vypílenie máte času dosť, neunáhlite sa. IH

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.199 (?), 6.11.2017 20:32
146.196: Nie, strom vytvorí nové výhonky tesne pod líniou zlomu, ktoré budú smerovať kolmo (resp. v ostrom uhle) nahor a jeden z nich prevezme úlohu dominantného terminálu. Porastú rýchlo. Samozrejme, všetky predpovede ktoré tu odzneli (moju nevynímajúc) sú len v rovine predpokladov, čas ukáže ako to bude naozaj. Optimistickú prognózu si dovolím vysloviť aj preto, lebo doma mám na dvore 3 vzrastné ihličnany, ktoré musím udržiavať v určitej výške kvôli elektrickému vedeniu nad nimi (foto). Takže viem aký "masaker" musím z času na čas na ich vrchole spraviť a aj to ako potom regenerujú. Verím že aj Váš strom to zvládne. Ak by aj nie, na jeho vypílenie máte času dosť, neunáhlite sa. IH

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Opravda suché dřevěnné podlahy14.1.2025
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY8.1.2025
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY8.1.2025
Nová stodola6.1.2025
ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY3.1.2025
ZÍSKEJTE SVÉ POVOLENÍ K POBYTU, ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, IELTS, ID KARTY, PRACOVNÍ POVOLENÍ, DIPLOMY3.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika