Vaše zkušenosti se zasíláním ovocných stromků?

host - 151.2 (?)
13.11.2008 17:12

Jak už jsem psal: obědnal jsem si už v polovině září a ještě jsem nic neobdržel.Měl jem obavu, že se má obědnávka někde stratila.Dneska jsem jim napsal a obratem jsem dostal odpověd, že čekají až jim přijde réva, která by měla dorazit už během týdne.Z tohoto důvodu pozdrželi obědnávky ve kterých je réva, a celou obědnávku obdržím během následujícího týdne.

ROSTAF

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 151.2 (?), 13.11.2008 17:12

Jak už jsem psal: obědnal jsem si už v polovině září a ještě jsem nic neobdržel.Měl jem obavu, že se má obědnávka někde stratila.Dneska jsem jim napsal a obratem jsem dostal odpověd, že čekají až jim přijde réva, která by měla dorazit už během týdne.Z tohoto důvodu pozdrželi obědnávky ve kterých je réva, a celou obědnávku obdržím během následujícího týdne.

ROSTAF

host - 167.10 (?), 13.11.2008 22:26

Včera mi přišel poštou stromek Angold ze školky Střílky, dobře zabaleno, objednáno koncem října.Eva

host - 154.106 (?), 14.11.2008 9:17

Dobrý den,

skvěle a více než pečlivě zabalené stromky s ukázkovým kořenovým systémem.To jsou moje poznatky k zásilkám od pana Peška z Bojkovic.

tomast - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (572) - 5.71 (?), 14.11.2008 17:32

Kubáčkovi ze Střílek balí příkladně, kořeny pěkně ve vhlkých pilinách,  v igelitu.
Na druhé straně jsem kupoval meruňky v jednom zahradním centru ve Slaném, stromky prasecky zabaleny ve vlnité lepence, ochrana kořenů žádná, a po 14 dnech na poště byly dobré leda tak na oheň...

host - 131.51 (?), 16.11.2008 13:43

Zásilková služba je vždy loterie. Nikdy nevíte, jestli váš stromek je jeden z prvních v sérii a tudíž schopný bez problémů přežit x dní cesty poštou nebo zásilkovou službou kdovíkde v teple nebo naopak mrazu nebo jeden z posledních chcípáčků, který by správně potřeboval po vytěžení ze země do pár hodin zase zasadit, aby přežil a cesta poštou ho zabije.  Jinak jako velice dobrý zdroj stromků se mně jeví prodejní výstava Flóra v Olomouci, ostatně mám to taky blízko.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz