Vaše zkušenosti se zasíláním ovocných stromků?
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 202.248 (?), 12.11.2008 17:57
Nechal jsem si zaslat přes celou republiku jabloň od firmy N.O.S. z Nepomuku. Tuto firmu mohu doporučit, jabloň došla v perfektním stavu, výborná byla i domluva s firmou.
|
|
 |
|
 |
 |
|
ketupa - (18) - 152.138 (?), 12.11.2008 18:46
Tuto firmu mohu také vřele dodporučit, právě dneska jsem od nich obdržel zásilku (objednáno přes jejich web před 5 dny), stromky byly pěkně zabalené a vypadají dobře (od Fytosu Plzeň). Stejně dobré zkušenosti mám i se školkou Střílky.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 167.111 (?), 12.11.2008 22:02
já mám velmi dobrou zkušenost se slovenskou firmou KOHAplant. Poštovné ji sice dražší, ale jsou schopni dodat do 3.dnů, perfektně zabalené, velký výběr.
Lucas
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.18 (?), 12.11.2008 23:51
Také dobrá zkušenost, tentokrát s fi.Šťastných od Ledče n. Sázavou.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 151.2 (?), 13.11.2008 9:09
Prosím Vás.Má někdo zkušenosti s ovocnářskou firmou ze Střílek?Obědnal jsem si asi deset stromků v září, a oni doposavad nebyli schopni obědnané zboží dodat, a nevím jestli to do zimy ještě stihnou.Nebo to posílají až na jaře?
ROSTAF
|
|
 |
|
 |
 |
|
ketupa - (18) - 152.138 (?), 13.11.2008 9:23
Já mám s touto firmou dobré zkušenosti, objednal jsem si před 3 týdny čtyři stromky (3 jabloně a 1 slivoň) a přesně za týden jsem zásilku obdržel - až na jeden druh jabloně který už asi neměli jsem obdržel vše jak jsem požadoval.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Jaroslav Gregorec - Stříbrný Zahrádkář (108) - 218.138 (?), 13.11.2008 13:25
Zdravim. Ja naopak nemám s firmou KOHAPLANT dobré skúsenosti. Ako je vidieť som zo Slovenska, tak ako ich firma. Stromčeky som si objednal už v auguste a stále neprišli. Tak akopíšu, vybavujú objednávky podľa poradia ich príjmu, to znamená, že ja ako objednávateľ v auguste by som ich už mal mať, keďže objenávky vybavujú od októbra. Ohromil ma fakt rozrastený sortiment, no pochybujem, že mi dojdu ešte.
Inak ceny tejto spoločnosti sú na slovenské pomery dosť veľké, povedal by som najväčšie. Ale dovolím si tvrdiť, že VAše škôlkárske firmy mmajú oveľa vyššie ceny a keď to prehodíme ešte aj na slov. koruny, je to pre SLováka dosť, neviem ako to vnímate Vy Česi, no myslím si, že kupovať na SVK stromčeky sa vám oplatí, keĎ nerátam poštovné.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 117.61 (?), 9.12.2020 15:08
To co pisete je loz, klamstvo, bezocive ohovaranie, mozete sa hanbit, ze tak bezocivo klamete.nie je na tom kuska pravdy co pisete.Zrejme budete KONKURENCE.Ja mam naopak z KOHAPLANTom tie naj, naj najlepsie skusenosti, Dobierky vybavuju k plnej spokojnosti zakaznikov.Co sa tyka cien maju ich primerane, dobre, pozrite si napriklad lumigreen a porovnajte ceny, zistite ze kohaplant nie je najdrahsi treba si nanajprv vsetko overit a potom pisat.(ohovarat) Verim tomu, ze ste konkurencia a preto tak pisete, inak si to neviem vysvetlit, ze niekto moze byt tak zekerny clovek.(raz sa vam vsetko vrati pamatajte na to)
osoba
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |
|