Vaše Nej 2014
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinšálek - Diamantový Zahrádkář (1862) - 220.242 (?), 5.1.2015 18:01
Parádit na zahradě za 10 dní po operaci karpálu a bez následků. Tak to jste měl docela velkou kliku!
To já jsem si po operaci karpálu na pravé ruce (loni začátkem dubna), troufl vzít, i přes varování lékaře, nůžky do ruky po třech týdnech a zahradní sekačku a kolečko na trávu po asi 5 týdnech. Výsledkem jsou časté křeče a el. šoky v prstech a předloktí. Stěžovat si teď nemůžu, vícero lidmi mi bylo řečeno: " Kdo chce kam, pomozme mu tam".
Jinak mě loni znechutilo pěstování ovoce lokální řádění krup na zahradě koncem července. Na štíhlých vřetenech neměly plody příliš šancí.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář (18316) - 92.38 (?), 6.1.2015 12:00
Nu, nechci se přít, co je pro zápěstí větší námaha. Jen jsem chtěl říci, že přetrvávající křeče a brnění v prstech po operaci karpálního tunelu bývá dost často a to i u lidí (možná dokonce častěji), kteří si nechali týdny ruku na dlaze bez jakékoli zátěže. Tedy je dost nepravděpodobné, že Vaše potíže způsobila skutečnost, že jste 5 týdnů po operaci uchopil sekačku a kolečka s trávou. Na potížích spojovaných s karpálním tunelem (bolesti, mrtvění prstů) se totiž často podílejí i jiné struktury - např. krční páteř, opakované epikondylitidy, poruchy prokrvení a samozřejmě i periferních nervů.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|