Obávám se, že je pěstuje doma (nedávno jsem tu zaznamenal takový příspěvek). Pak to asi ani jinak dopadnout nemůže, jabloň nejde přeučit na stálezelený neopadavý strom.
Zasadil som si jadierka jabloní. Už má mpekné stromčeky, ale niektorým kusom začali hnednúť a stáčať sa lsity. Čo im stalo. Všetko sú OK iba asi 3 z 15 sa to stalo.
Zasadil som si jadierka jabloní. Už mám pekné stromčeky, ale niektorým kusom začali hnednúť a stáčať sa listy. Čo sa im stalo? Všetky sú OK iba asi 3 z 15 kusov sa to stalo.
Obávám se, že je pěstuje doma (nedávno jsem tu zaznamenal takový příspěvek). Pak to asi ani jinak dopadnout nemůže, jabloň nejde přeučit na stálezelený neopadavý strom.
Zasadil som ich asi pred dvoma mesiacmi z jadierka a chcem ich vysadiť vonku ale až keď bude teplejšie. Takze sú asi iba 2 mesiace staré maju asi 15 cm výšku. Nemám ich v kvetináči 3 roky takže vaša odpoveď asi nebude správna..
Pak těžko říct - vyšší nekolísavé teploty nad 20°, malá/velká zálivka, málo světla... co mám zkušenost, tak zaseté na podzim venku v zemi rostou od jara spolehlivě a listí jim neopadává.