Postřik

juras13 - (21) - 43.207 (?)
31.5.2011 15:37

Já na postřik Jabloně jsem použil prostředek Pirimor. Je Toxický a pomáhá to na všechno i na růže broskvoně rajčat a podobně, ale hlavně není to zavadné! Vyhubí to: Mšice slívová, Mšice na paprice, Mšice švestková, Mšice třešňová a vyšňová, mšice jabloňová, ale je to postřik i na mrkve, sálaty,papryky, hrášky.

Jak jsem mněl na jabloni mšice a to ji mám rok starou tak mšic jsem tam mněl požehnaně a pořád se mi kroutily listy a už jsem nevěděl co dělat.

Pak jsem zašel do květinářství a prodavačka mi poradila tento připravek na postřik.

Tak jsem to skusil a fakt to zapusobilo!!

Tak že doporučuji připravek:  Pirimor 50WG

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 139.132 (?), 24.5.2011 15:50
Dobrý deň! Oleoekalux mám v sedemdecovej fľaši, ktorú som v minulosti od kohosi dostal. Myslím, že by sa nemal pokaziť, takže by mal ešte dlho vydržať. Metóda olejového filmu, ktorý zadusí parazitov, sa využíva aj pri izbových rastlinách. Keď mi na jar kvitol stromček červených ríbezlí, vyhnul som sa chemickému postreku proti roztočcovi tým, že som otrhal pár červených kučeravých listov a korunku ošetril olejovou emulziou Vectafit. Odvtedy bolo po problémoch. S voškami sa ešte natrápime. Podľa vývoja počasia ich čas teprve príde. Vlani som pozoroval, ako si na voškách pochutnávajú obrovské larvy slniečok (lienka, kokorunka), sú podobné larvám mandelinky. Výsledný efekt príde o pár dní neskôr ako pri ošetrení insekticídom, ale človek má potom dobrý pocit, že pre svoje životné prostredie urobil niečo užitočné. Paľo

juras13 - (21) - 43.207 (?), 31.5.2011 15:37

Já na postřik Jabloně jsem použil prostředek Pirimor. Je Toxický a pomáhá to na všechno i na růže broskvoně rajčat a podobně, ale hlavně není to zavadné! Vyhubí to: Mšice slívová, Mšice na paprice, Mšice švestková, Mšice třešňová a vyšňová, mšice jabloňová, ale je to postřik i na mrkve, sálaty,papryky, hrášky.

Jak jsem mněl na jabloni mšice a to ji mám rok starou tak mšic jsem tam mněl požehnaně a pořád se mi kroutily listy a už jsem nevěděl co dělat.

Pak jsem zašel do květinářství a prodavačka mi poradila tento připravek na postřik.

Tak jsem to skusil a fakt to zapusobilo!!

Tak že doporučuji připravek:  Pirimor 50WG

host - 59.254 (?), 31.5.2011 16:59

Existuje mnoho insekticidů účinných na mšice, Pirimor je jeden z nich. Ale co se týče kvality příspěvku výše, doufám, že ho psal cizinec žijící v Čechách krátce (dle jména si ne), anebo začínající, opravdu mladý (-náct) ovocnář, protož úroveň je hrozná (5třída?)! Pravopis téměř žádný, slovosled jakbysmet... uuufff. Mittwoch

svarcova - (28) - 32.68 (?), 31.5.2011 19:42

DObrý den, tak jsem stromky postříkala, je to týden / Mospilan a Baycor/ a napadené listy se objevují dál. Je ještě čas, aby přípravek zabral? Mám to postříkat znovu? Dnes jsem na stromku našla nějakou housenku. Švarcová

juras13 - (21) - 43.207 (?), 1.6.2011 9:31

Já bych to udělál takhle.

Nejprve bych otrhal ty napadané listy a skroucené listy a tam kde je mnoho mšic.Pak bych důkladně omyl hadicí s vodou ten stromek kde jsme zbavyl napadaného listí a skroucených listí a pak bych postřikal tím připravkem proti mšicím-Pirimor 50WG

Ale jak budete stříkat tím připravkem tak nezapomeňte postřikat listy ze spodní část listu!!!A pak zvrchu.Na spodní části listu je nejvíce mšic!!!Pak co vám zbyde z toho prostředku proti mšicím tak až nakonec postřikam zvrchu stromek, ale první jak budete stříkat tak spodní části listu, já jsem je střikal po jednom a vždy ze spodu.Pak co my zbyl ten prostředek tak jsem zbytek vystřikal na vrchí část stromků.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz